Rıdvan Dilmen: "Bugün doğru transfer olduğunu gördüm"

19.10.2024 - 22:38 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 22:47

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor'u 3-0 yendi. Karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Sarı-Kırmızılı takımın yeni transferine dikkat çekti.

Rıdvan Dilmen: "Bugün doğru transfer olduğunu gördüm"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u Mauro Icardi (2) ve Victor Osimhen'in golleriyle 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından HT Spor ekranlarında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, mücadeleyi değerlendirdi.

"Tuhaf olan şu..."

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen'in attığı goldeki pozisyonu yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Burada tuhaf olan şu. Bu gol 3 dakika falan izlenmez. Ofsayttır veya değildir. Bu pozisyon benim oyunculuk yıllarımda ofsayttı. Ama şimdiki oyun kurallarında değil. Aktif değil, Antalyalı oyuncuyu bozmadı. Devamında zaten olağanüstü gol attı" dedi.

"Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ortak özelliği"

Süper Lig'in 3 büyüğünün ortak özelliğini açıklayan Dilmen, "Galatasaray, Fenerbahçe ve bu yıl ki Beşiktaş'ın ortak özelliği, topu ne kadar çabuk geri alırlarsa o kadar etkililer. Santra oldu, gole kadar nefes aldırmadılar. 6-1, 7-1 de bitebilirdi maç. Bu kadar yıldızlar topluluğuyla bu kolay değil" şeklinde konuştu.

"Doğru bir transfer olduğunu gördüm"

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Macar yıldızı Roland Sallai hakkında ise şunları söyledi: "Yunus büyük sürpriz Galatasaray için, Osimhen de sürpriz. Osimhen, Icardi'yi canlandırdı. Bugün baktığımda Sallai'nin de doğru bir transfer olduğunu, Galatasaray için önemli oyuncu olduğunu gördüm."


Sözlerine devam eden Rıdvan Dilmen, "Sallai, Okan hocanın istediği oyuncu bugünkü oyuncuymuş. Daha önceki Sallai değil" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler