Rıdvan Dilmen: "Fernando Santos Aboubakar’la ayrılabilir”

13.01.2024 - 21:46 | Son Güncellenme: 13.01.2024 - 21:51

Son dakika | Eski milli futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü 3-0 yendiği maçı değerlendirdi. İşte detaylar.

Rıdvan Dilmen: "Fernando Santos Aboubakar’la ayrılabilir”

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Fatih Karagümrük’ü 3-0 yendi. Eski milli futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, TV8,5 kanalında yayınlanan %100 Futbol programında, Beşiktaş maçını değerlendirdi.

"Beşiktaş'ın aman aman bir oyunu yok"

Rıdvan Dilmen, "İdeal kadrosundan çok uzakta Beşiktaş ve aman aman bir oyunu yok. Ama iki maçtır Beşiktaş mücadele ediyor. Oyuncular ilk başta, ‘Başkan ve hoca gidecek’ diye bakıyorlardı ama şimdi öyle bir durum yok" dedi.

“O pozisyon golle sonuçlandı”

Beşiktaş’ın Karagümrük’e attığı goller hakkında konuşan ünlü yorumcu, “Tecrübe çok önemli bir şey. Beşiktaş, yarı sahaya hapsolmuş durumdayken Onur Bulut’a geldi top Mert’e döndü geriye Onur ve seyirci serzenişte bulundu. Ama o pozisyon golle sonuçlandı” ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Kartal yeni hocasıyla uçtu! Genç Semih tarihe geçti
Habere Git

"Fernando Santos’un ideal üçlüsü…”

Salih Uçan’ın performansını beğendiğini ifade eden 61 yaşındaki eski milli futbolcu, “Salih Uçan’ı çok beğendim. Teknik direktör önce futbolcusunu tanıyacak ve futbolcusunu tartacak. Geçen hafta Demir Ege, Gedson ve Amir vardı. Bugün gelinen noktada Fernando Santos’un ideal üçlüsü Salih, Gedson ve Amir oldu” açıklamasını yaptı. 

“Semih Kılıçsoy normalde düşünülmüyordu”

Normalde Semih Kılıçsoy’un düşünülmediğini ifade eden Dilmen, Rachid Ghezzal ve Ante Rebic’in sakatlanmasının Semih Kılıçsoy’a yaradığını söyledi ve “Semih Kılıçsoy normalde düşünülmüyordu. Bir sakatlık böyle genç yetenekleri ortaya çıkarabilir. Ço çok uzun yıllar Beşiktaş’ta forma giyebilir Semih çünkü 2005’li daha” yorumunu yaptı. 

“Mesela Aboubakar’la ayrılabilir”

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Fernando Santos’un Valentine Rosier’i takımdan göndermeyeceğini düşündüğünü söyledi ve şu ifadeleri kullandı: “Rosier’i Fernando Santos’un bırakacağını düşünmüyorum. Sorunlu oyuncularla yolları ayırır hoca mesela Aboubakar’la ayrılabilir"

Senin için hazırladığımız haberler