Beşiktaş - Fatih Karagümrük: 3-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

13.01.2024 - 20:50 | Son Güncellenme: 13.01.2024 - 21:07

Süper Lig'de Beşiktaş, yeni hocası Fernando Santos'un ilk maçında Fatih Karagümrük'ü 3-0 yendi. Semih Kılıçsoy tarihe geçti. Maç sonucu, yazılı özet...

Beşiktaş - Fatih Karagümrük: 3-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 20'inci haftasında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Yeni hocası Fernando Santos ile ilk maçına taraftarı önünde çıkan Siyah-Beyazlılar, mücadeleyi 3-0 kazandı.

Perdeyi genç Semih açtı

Beşiktaş, genç futbolcusu Semih Kılıçsoy'un golüyle 63'üncü dakikada 1-0 öne geçti. Salih Uçan'ın şutunun ardından savunmadan seken topu ceza sahası içi sağ çaprazında önünde bulan Semih, sağ ayağıla vuruşunu yaptı. Top yakın köşeden ağlarla buluştu.

Rashica attı, 2 oldu

Milot Rashica, 65'inci dakikada skoru 2-0 yaptı. Ceza sahası dışı sağ tarafında topla buluşan Semih Kılıçsoy, yay üzerindeki Cenk ile oynamak istedi, top sol tarafa açıldı. Ceza sahası dışı sol çaprazında topu kontrol eden Milot Rashica, sağ ayağıla uzak köşeye plase gönderdi. Top ağlarla buluştu.

İlgini Çekebilir
Semih Kılıçsoy durdurulamıyor!
Habere Git

Perdeyi Gedson Fernandes kapattı

Beşiktaş, uzatma dakikalarında Gedson Fernandes ile farkı 3'e çıkardı. Ghezzal'ın ara pasıyla savunma arkasına sarkan Rebic, ceza sahası içi sağ çaprazında topu kontrol ettikten sonra sol tarafa pasını aktardı. Kaleci Emre Bilgin'i geçen topa penaltı noktası yakınında bulunan Gedson Fernandes sağ ayağıyla dokundu ve ağları havalandırdı.

Semih Kılıçsoy Cenk Tosun ve Batuhan Karadeniz'in rekorunu kırdı

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun ve Batuhan Karadeniz'in rekorlarını kırdı. Daha önce Batuhan Karadeniz'den sonra 3 Süper Lig maçında da gol atan en genç ikinci futbolcu olan Semih, bu seriyi 4'e çıkararak Batuhan Karadeniz'i geride bıraktı. 

Üst üste 4 Süper Lig maçında gol atan en genç futbolcu olan Cenk Tosun, bunu 19 yaşındayken başarmıştı. Semih, takım kaptanı Cenk'i de geçerek bu alanda tarihe geçti.

İlgini Çekebilir
Yunan devi Beşiktaşlı futbolcuya teklif yaptı!
Habere Git

Santos ilk sınavını geçti

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, Siyah-Beyazlılar'ın başında ilk maçına Fatih Karagümrük karşısında çıktı. Tüpraş Stadyumu'nda, kendi taraftarı önünde sınav veren yeni hoca, ilk maçını 3-0 kazanmayı başardı.

Beşiktaş 4. sırada

Beşiktaş, 20 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak puanını 35 yaptı ve ligin 4'üncü sırasında yer aldı. Fatih Karagümrük ise 20 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 20 puan topladı ve 16'ıncı sıraya geriledi.

Senin için hazırladığımız haberler