Son Dakika | Celil Hekimoğlu'ndan Trabzonspor Ve B Takım Projesi Açıklaması

11.05.2023 - 16:03 | Son Güncellenme: 11.05.2023 - 16:18

Son dakika spor haberi: 1461 Trabzonspor FK Başkanı Celil Hekimoğlu, Trabzonspor'la işbirliği anlaşması imzaladıklarını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Celil Hekimoğlu'ndan Trabzonspor Ve B Takım Projesi Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

2. Lig'de Play-Off mücadelesi veren 1461 Trabzonspor FK'da başkan Celil Hekimoğlu; ligdeki hedefleri, Trabzonspor'la yapılan anlaşma ve B Takım projesi hakkında konuştu. 

"Nenad Bjelica iki ismi takip etti"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Celil Hekimoğlu, "Lig bitiminde hedefimiz 4. sırada olmak ve Play-Off'a katılmak. Bu sezon şampiyonluk hedefi koymadık ancak devre arasında yaptığımız transferler ciddi katkı sağladı. Batuhan Kör ve Kerem Baykuş gelecek vadeden önemli oyuncular. Hafta sonunda oynadığımız Pazarspor maçında da Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica iki ismi takip etti ve notlar aldı. Tunahan Ergül için de transfer teklifleri var" dedi. 

Trabzonspor'la anlaşma tamam!

Trabzonspor'la yapılan anlaşmadan bahseden Hekimoğlu, "Trabzonspor'la pilot takım anlaşması değil, işbirliği anlaşması imzaladık. Bu anlaşmada önemli olan bizim 1. Lig'de olmamız. Çünkü 1. Lig seviyesinde olursak kiralık olarak birçok oyuncu gelir." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan transfer harekatı! Listedeki isimler...
Habere Git

"B Takım projesi rafa kaldırıldı"

B Takım projesinin rafa kalktığını belirten Celil Hekimoğlu, "TFF, B Takım projesini rafa kaldırdı. B Takım projesini özellikle de Süper Lig kulüpleri maddiyattan dolayı istemedi. Trabzonspor ve İstanbulspor, B Takım projesini istemedi. 2. Lig ve 3. Lig'de küme düşmenin kaldırılacağını düşünüyorum. 3. Lig için bölgesel gruplara ayırma projesi var." diye konuştu.

1461 Trabzon'dan sağanak gol yağmuru!

Öte yandan 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon, 36. hafta mücadelesinde Pazarspor ile karşı karşıya kaldı. Bordo mavililer, Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda konuk ettiği Rize temsilcisini 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Play-Off'ları garantiledi

1461 Trabzon'u Pazarspor karşısında galibiyete taşıyan goller Atalay Yıldırım, Batuhan Kör, Özkan Yıldırım(2), Kerem Baykuş(2), Ahmet Çakmak ve Tunahan Ergül'den geldi.

Aldığı galibiyetle puanını 71'e yükselten 1461 Trabzon, ligin tamamlanmasına 2 hafta kala play-off oynamayı da garantiledi.

Senin için hazırladığımız haberler