Trabzonspor'dan Transfer Harekatı! Listedeki İsimler...

11.05.2023 - 12:23 | Son Güncellenme: 11.05.2023 - 12:41

Transfer haberleri... Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarına hız verdi. İşte bordo-mavili takımın listesindeki oyuncular.

Trabzonspor'dan Transfer Harekatı! Listedeki İsimler...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek kötü gidişe son veren Trabzonspor, gelecek sezonun kadro planlamalarına ara vermeden devam ediyor.

Listenin ilk sırasındaki isim Orsic

Fanatik'te yer alan habere göre; hücum hattına mutlaka takviye yapacak olan Fırtına’da liste ilk sırada yer alan isimlerden biri de Mislav Orsic. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton’ın formasını giyen Hırvat futbolcu ile ilgili olarak sıcak gelişmeler yaşanıyor. 30 yaşındaki futbolcunun, kulübü ile konuştuğu ve Trabzonspor ile görüşme yapmak için izin aldığı bildirildi.

Orsic, Bjelica ile çalışmak istiyor

Bu sezon sadece 5 maçta forma giyebilen Orsic’in de kulüpten ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi. Sol kanat dışında sağ kanat ve ileri uçta da forma giyebilen Orsic’in, özellikle vatandaşı ve aynı zamanda Fırtına’nın hocası Nenad Bjelica ile çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
"Emre Belözoğlu soyunma odasında dayak yedi"
Habere Git

Trabzonspor yeni Nwakaeme'sini buldu: Mousa Al-Tamari

Trabzonspor scoutları da transfer konusunda harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor. Buna göre listeye yeni bir isim daha eklendi. 2020 yılında 1.1 milyon Euro karşılığında Belçika Ligi ekiplerinden OH Leuven’in yolunu tutan Mousa Al-Tamari, Karadeniz ekibi cephesinden tam not aldı. Oyun tarzı ile Bordo-Mavililer’in eski yıldızı Anthony Nwakaeme’yi andıran Ürdünlü futbolcu, bu sezona da damgasını vurdu.

5 milyon Euro

36 maçta 6 gol ve 6 asistlik performans sergileyen 25 yaşındaki kanat oyuncusu için nabız yoklanacak. Eğer bonserviste orta yol bulunursa anlaşma sağlanacak. Belçika temsilcisinin şu an için 5 milyon Euro civarında bir beklentisinin olduğu belirtildi.

Louicis Don Deedson için teklif  yapıldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, özellikle kanat transferine ağırlık verilmesini istedi. Genç ve geleceği parlak oyuncuları kadrosuna katmak isteyen Fırtına, rotasını ise Danimarka’ya çevirdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan penaltı isyanı: "G.Saray ve F.Bahçe'ye..."
Habere Git

2. Lig’de Hobro forması giyen Louicis Don Deedson, özellikle Süper Lig ekiplerinin radarına girdi. Şu ana kadar en ciddi teklifin ise Bordo-Mavili ekip tarafından yapıldığı iddia edildi.

Danimarka basınında yer alan haberlere göre Haitili kanat oyuncusu için Fırtına’nın görüşmelerde önemli yol katettiği belirtildi. 22 yaşındaki yıldız, 25 maçta 11 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 gol pası verdi.

Artem Dovbyk yeniden gündemde

Bordo-mavili takım daha önce ilgilendiği Artem Dovbyk için yeniden pazarlıklara başladı. Sabah'ta yer alan habere göre; Aralık ayında kulübü ile sözleşmesi bitecek olan Ukraynalı forvet, daha önce yaptığı bir açıklamada kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini dile getirmişti.

İlgini Çekebilir
G.Saray yıldız oyuncu için kararını verdi! 15 milyon Euro...
Habere Git

"Hâlâ benimle ilgileniyorsanız görüşelim" 

Ancak şu ana kadar yurt dışından istediği teklifleri alamayan Dovbyk, menajeri aracılığıyla Trabzonspor'a haber göndererek, "Hâlâ benimle ilgileniyorsanız görüşelim" demişti. Bjelica'nın da onay verdiği isim için pazarlık maratonu başladı.. Hem oyuncunun kulübü Dnipro ile 6 aylık sözleşmesinin kalması hem de gelmeyi istemesinin, transferi hareketlendirmesi bekleniyor.

Şenol Güneş ikna etti

Öte yandan, Trabzonspor'da kiralık oynayan Yusuf Yazıcı ile görüşmelerde bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli futbolcuyu Beşiktaş'a gelmeye razı etti.

CSKA Moskova'ya gitmekten vazgeçti

Tecrübeli hocanın ısrarı karşısında ikna olan Yazıcı'nın CSKA Moskova'ya gitmekten vazgeçtiği ve önümüzdeki sezon siyah-beyazlı formayı giymeye hazırlandığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Arda Güler gelişmesi! Sözleşme...
Habere Git

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için teklif yaptı

Siyah-beyazlı yöneticilerin Yazıcı'nın bonservisini elinde bulunduran Lille'le görüştüğü ve Fransız ekibine iki ayrı teklif yaptığı ortaya çıktı.

Siyah-beyazlıların, Lille kulübüne ilk teklifi; 1 milyon Euro bir yıllık kiralama bedeli ve 6 milyon euro bonservis opsiyonu şeklinde olurken, ikinci teklifte 4,5 milyon Euro'ya yıldız oyuncunun direkt bonservisi istendi.

Lille, reddetti

Beşiktaş'ın yaptığı 4,5 milyon Euro'luk bonservis teklifinin reddedildiği ancak Fransız ekibi Lille'in sezon sonunda Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesi biteceği için kiralama teklifine de sıcak bakmadığı belirtildi.

Lille cephesi, Beşiktaş'ın bonservis teklifini yükseltmesini beklerken ve aynı zamanda CSKA Moskova ile de görüşme halinde. Trabzonspor'un sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı milli futbolcu, bu sezon 20 maçta süre aldı.

Senin için hazırladığımız haberler