Çaykur Rizespor'da Fabricio Baiano ile yollar ayrıldı

12.05.2022 - 11:16 | Son Güncellenme: 12.05.2022 - 11:28

Süper Lig'de küme düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor'da Brezilyalı ön libero Fabricio Baiano ile karşılıklı anlaşmayla yollar ayrıldı. İşte detaylar...

Çaykur Rizespor'da Fabricio Baiano ile yollar ayrıldı

Çaykur Rizespor'un 25 Ağustos 2020'de Maritimo'dan kadrosuna kattığı 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu ile Fabricio Baiano ile yollar ayrıldı.

Fenerbahçe maçında 34. saniyede kırmızı kart gördü

Fenerbahçe'nin Rize'de 6-0 kazandığı karşılaşmanın 34. saniyesinde kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan ve bu karşılaşmadan sonra forma giyme şansı bulamayan Fabricio Baiano'nun Çaykur Rizespor kariyeri sona erdi.

Dün Boldrin, bugün Fabiano

Dün Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Boldrin ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor bugün de Fabricio Baiano ile ayrılığı duyurdu. Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel futbolcumuz Fabricio Santos de Jesus ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşma sağlanarak sonlandırılmıştır. Baiano'ya kulübümüze verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde kendisine başarılar dileriz.

İlgini Çekebilir
Çaykur Rizespor'da ayrılık!
Habere Git

Veda mesajı yayınlamıştı

Baiano sosyal medya hesabından Rize'den bir video ile beraber sizi özleyeceğim anlamına gelen I will miss you şeklinde paylaşımda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler