Çaykur Rizespor Fernando Boldrin ile yollarını ayırdı

11.05.2022 - 18:43 | Son Güncellenme: 11.05.2022 - 20:35

Süper Lig'e veda eden Çaykur Rizespor Brezilyalı futbolcusu Fernando Boldrin ile yollar ayırdığını açıkladı. Boldrin ile alacakları konusunda anlaşıldı.

Çaykur Rizespor Fernando Boldrin ile yollarını ayırdı

Spor Toto Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor'da yeni sezon yapılanması kapsamında Brezilyalı oyuncu Fernando Boldrin ile görüşme gerçekleştirildi. 

111 Kez Rizespor forması giydi

Yeşil mavili takımda son haftalarda kadroda yer bulamayan Boldrin ile alacakları konusunda anlaşma yapılarak ligin bitimine iki hafta kala sözleşmesi karşılıklı sonlandırıldı. Boldrin'in alacaklarında fedakarlığa gittiği öğrenilirken teknik heyet ve çalışanlarla vedalaştıktan sonra tesislerden ayrıldı. Boldrin  4 yıl görev yaptığı Çaykur Rizespor'da 111 kez forma giydi.

Boldrin'den veda mesajı

Boldrin, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. Şehre geldiği ilk andan itibaren destek gördüğünü aktaran Boldrin, "Bu şehrin bana, eşime, çocuklarıma olan sevgisi çok büyük ve unutulmazdı. Asla unutulmayacak harika şeyler yaşadık. Umarım bu harika kulübün hak ettiği lige döndüğünü yeniden görürüz. Çünkü siz ve bu kulüp, en iyisini hak ediyor. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Kulüpten açıklama geldi

Çaykur Rizespor, Boldrin ile yolların ayrıldığını duyurdu. Karadeniz ekibi, oyuncusuna teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: "Dört yıl boyunca kulübümüze büyük emek veren futbolcumuz Fernando Henrique Boldrin ile yaptığımız görüşmeler sonucunda sözleşmemiz karşılıklı anlaşma sağlanarak sonlandırılmıştır."

 

"Boldrin'e, Kulübümüze katkılardan dolayı teşekkür eder, kendisine kariyerinde başarılar dileriz."

Senin için hazırladığımız haberler