Real Madrid'de Ancelotti'yi zor durumda bırakan Arda Güler raporu ortaya çıktı

10.08.2024 - 09:09 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 09:25

Real Madrid'in milli yıldızı Arda Güler için kondisyon antrenöründen teknik direktör Carlo Ancelotti'ye gönderilen rapor gündem oldu. İşte detaylar...

Real Madrid'de Ancelotti'yi zor durumda bırakan Arda Güler raporu ortaya çıktı

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid yeni sezon hazırlıklarını ABD'de sürdürüyor. Son UEFA Avrupa Kupası'nı kazanan Atalanta'yı yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen ekipte ise Arda Güler hakkındaki bir rapor gündemde.

"Arda, Ancelotti'yi zor durumda bırakmaya hazır"

Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, ABD'de yapılan kampın sonrasında Süper Kupa maçı için takımın ilk 11'ini netleştirmek için çalışıyor. Hazırlık kampında Barcelona, Milan ve Chelsea ile karşılaşan ekipte ise Arda Güler iki maçta ilk 11'de başladı. İspanyol basını ise Güler'in performansı için "Şüphesiz ki Arda Güler ve Endrick turun yıldızı oldu. İki genç dikkatleri üzerlerine çektiler. Arda ışıl ışıl parladı ve Ancelotti'yi zor durumda bırakmaya hazır. Gösterdiği seviye, özellikle de fiziksel olan herkesi şaşırttı."

Pintus ve Ancelotti, Arda Güler konusunda hemfikir

Fanatik'in dış basını kaynak gösterdiği habere göre Real Madrid'de fizyoterapistlerin teknik adam Carlo Ancelotti'ye verdiği Arda Güler raporu ortaya çıktı. Kondisyoner Antonio Pintus, Carlo Ancelotti ile Güler için görüştü. Görüşmede Pintus "Bu yıl çok daha fazla forma giymekte sorun yaşamayacak." derken İspanyol basını ise Carlo Ancelotti de bu görüşe katıldı.

İlgini Çekebilir
Millilerimizden Arda Güler sevinci
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler