Millilerimizden Arda Güler sevinci

09.08.2024 - 18:11 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 18:19

20 Yaş Altı Kadın Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda gruptaki dördüncü maçında Hollanda'yı mağlup etti. Millilerimiz, Arda Güler sevinciyle galibiyeti kutladı.

Millilerimizden Arda Güler sevinci

AJANSSPOR - HABER

20 Yaş Altı Kadın Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası grup aşamasındaki 4'üncü maçında Hollanda ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-Beyazlılar, maçta 2-0 geriye düşmesine rağmen büyük bir geri dönüşe imza atarak 3-2 galip ayrılmayı bildi.

Arda Güler sevinci

Nefes kesen maçın ardından galibiyeti kutlayan millilerimiz, Real Madrid forması giyen genç yıldızımı Arda Güler'in kısa süre içerisinde ikonikleşen sevinciyle galibiyeti kutladı.

"Anlamı tevekküle dayanıyor"

Geçtiğimiz sezon başında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol ekibiyle attığı gollerin ardından bir elini kalbine, diğerini ise gökyüzüne doğru uzatarak sevinç yaşadı. Arda, bu sevinci hakkında ise Kafa Sports'a şu açıklamayı yaptı: "Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum."

Bileğimiz bükülmedi

Milliler, turnuva oynadığı 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardı. U20 Kadın Milli Takımımız, gruptaki beşinci maçında 10 Ağustos Cumartesi günü saat 20:00'de Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler