Rakip için rakip Trabzonspor... Antalyaspor transferi bitiriyor

19.01.2023 - 13:49 | Son Güncellenme: 20.01.2023 - 13:34

Transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Antalyaspor, Erdal Rakip ile 2.5 yıllık anlaşma sağladı. Orta saha futbolcuyu Trabzonspor'un istediği haberlere yansımıştı.

Rakip için rakip Trabzonspor... Antalyaspor transferi bitiriyor

KORAY GEÇGEL -AJANSSPOR

Süper Lig’de hayal kırıklığı yaratan ve Türkiye Kupası’ndan da elenen Antalyaspor’da kadroda köklü bir değişikliğe gidiliyor. Hakan Özmert, Soner Aydoğdu, Admir Mehmedi gibi isimlerle yollarını ayırmayı planlayan Kırmızı-Beyazlılar, en çok takviyeyi de bu bölgeye yapacak. 

Erdal Rakip için girişimler başladı

Listesinde pek çok ismi barındıran Akrep, Kuzey Makedonya ve İsveç pasaportlarını taşıyan Erdal Rakip için girişimlere başladı.

2.5 yıllık anlaşma sağlandı

2019 yılından bu yana İsveç ekiplerinden Malmö’nün formasını giyen 26 yaşındaki Kuzey Makedonyalı futbolcu, 1 Ocak itibariyle bonservisini eline aldı. Kırmızı-Beyazlıların ilk temasını kurduğu Erdal Rakip’le 2.5 yıllık anlaşma sağlandı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor, Haji Wright’ın alternatifini buldu
Habere Git

Ersun Yanal veto etmişti

Geçtiğimiz sezon başında da Antalyaspor’un gündemine gelen Erdal Rakip için o dönemde Teknik Direktör Ersun Yanal’ın transferi veto ettiği iddia edilmişti.

Trabzonspor iddiaları

Erdal Rakip için kasım ayında Trabzonspor iddiaları da ortaya atıldı. Bordo-Mavililerin, Malmö ile sözleşmesini tamamlamasının ardından başarılı orta sahayı renklerine katabileceği öne sürülmüştü.

11 maçta 2 golü var

Kariyerinde Malmö’nün yanı sıra Benfica, Crystal Palace formalarını da giyen başarılı futbolcu, bu sezon 11 maçta görev alırken, 2 kez gol sevinci yaşadı. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor için Başakşehir ve Trabzonspor’u reddetti
Habere Git

Malmö formasıyla 257 maç

Erdal Rakip, Malmö kariyerinde 257 karşılaşmada forma giydi. 16 yaşındaki futbolcu 22 kez topu ağlara gönderirken ve 22 asist yaptı.

Kuzey Makedonya'yı tercih etti

Altyapılarda İsveç milli takımı forması giyen Malmö doğumlu Rakip, A Milli Takım için tercihini Kuzey Makedonya'dan yana kullandı. 2 kez Makedonya için sahaya çıkan Rakip gole katkı veremedi.

Antalyaspor resmen açıkladı

Duyurduğumuz Erdal Rakip transferini Akdeniz ekibi Antalyaspor, resmi olarak açıkladı. Kırmızı-Beyazlılar,  26 yaşındaki orta saha Erdal Rakip'i 2.5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler