Doğukan Sinik, Antalyaspor İçin Trabzonspor Ve Başakşehir'i Reddetti

17.01.2023 - 10:55 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 11:03

Hull City’den Antalyaspor’a dönen Doğukan Sinik’in Kırmızı-Beyazlı formayı giyebilmek için Başakşehir ve Trabzonspor’u reddettiği ortaya çıktı. Detaylar...

Doğukan Sinik, Antalyaspor İçin Trabzonspor Ve Başakşehir'i Reddetti

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor tarihinin bonservis rekorunu kırarak sezon başında 4 milyon Euro karşılığında Hull City’nin yolunu tutan Doğukan Sinik, 6 ay sonra eski takımına geri döndü. Ayağının tozuyla ilk maçına Giresunspor karşısında çıkan ve henüz 4’üncü dakikada golle tanışan Doğukan Sinik’in, Kırmızı-Beyazlı formayı giymek için reddettiği takımlar belli oldu. 

Antalyaspor için diretti

Hull City’nin kiralama kararı almasının ardından Başakşehir ve Trabzonspor ile temas kurduğu, ancak Doğukan Sinik'in bunların tamamını reddettiği ortaya çıktı. Hull City özellikle Başakşehir üzerinde ısrarcı olurken, başarılı futbolcu yeniden Antalyaspor formasını giyebilmek için diretince transferin önündeki engeller kalktı. 

Nuri Şahin detayı

Doğukan Sinik’in Antalyaspor’u tercihinde kulübün alt yapısından yetişmiş olmasının yanı sıra Nuri Şahin detayı da öne çıktı. Genç teknik adamla birlikte büyük bir çıkış yakalayan ve önce A milli Takım formasını giyen, sonrasında ise Hull City’ye transfer olan Doğukan Sinik, hocasıyla birlikte yeniden eski günlerine dönmeyi hedefliyor. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'a Kamerunlu savunmacı
Habere Git

Galatasaray maçında oynayacak

Giresunspor karşısında takımını öne geçiren ve ikinci yarıda yaşadığı sakatlıkla oyunu yarıda bırakan Doğukan Sinik’te korkulacak bir durumun olmadığı öğrenildi. Milli futbolcunun bileğinde şişlik oluştuğu ve yüksek olasılıkla Galatasaray maçında kadroda olabileceği belirtildi.

"Ayağının tozuyla golünü atarak döndü"

Antalyaspor'a imza attıktan kısa süre sonra maça çıkan Sinik, takımı adına gol atmayı başardı. Sözleşme imzalamasından 24 saat geçtikten kısa bir süre sonra, Giresunspor maçına çıkan Doğukan Sinik, maçın 4. dakikasında golünü atarak "Ayağının tozuyla golünü atarak döndü" paylaşımlarına sebep oldu.

Hull City'de şans bulamadı

Hull City'de sakatlık yüzünden ilk haftaları kaçıran 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu, uyum sorunu da yaşayınca 12 maçta sadece 343 dakika süre buldu ve 1 asit yapabildi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da yolcular belli oluyor
Habere Git

Hull City ile bu sezon 16 maçta sahaya çıkan sol kanat oyuncusu 2 gol ve 1 asist kaydetti. Sinik'in İngiliz kulübü ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler