Messi PSG'de Karşılanırken, Mbappe NBA Maçına Gitti

04.01.2023 - 19:10 | Son Güncellenme: 04.01.2023 - 20:00

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile şampiyonluk yaşayan Lionel Messi, Fransa ekibi PSG'de alkışlarla karşılanırken Kylian Mbappe NBA maçına gitti. Detaylar...

Messi PSG'de Karşılanırken, Mbappe NBA  Maçına Gitti

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile  Fransa'yı yenerek şampiyonluğa ulaşan Lionel Messi, PSG'de alkışlarla karşılandı. Messi, antrenman öncesi tüm takım tarafından karşılanırken yıldız oyuncu Kylian Mbappe ise o sıralarda NBA maçında gözüktü. Detaylar...

Messi, alkışlarla karşılandı

Yıldız oyuncu Messi, turnuva sonrası tatilini bitirerek PSG'nin antrenmanlarına geri döndü. Sahaya çıkış tünelinin etrafında bekleyen takım arkadaşları, Messi’yi alkışlarla karşıladı. Messi'yi alkışlayanlar arasında Mbappe yoktu ama kardeşi görüntülerde gözüktü.

Mbappe, yer almadı

Messi'nin tatil sonrası antrenmana katılmasında gözler Fransız yıldız oyuncu Kylian Mbappe'yi aradı.  Genç oyuncu tünelden çıkan Messi'yi alkışlayanlar arasında yoktu. Mbappe, o sıralarda NBA maçı izleneye gitti. 

İlgini Çekebilir
Ronaldo'dan tarihi imza! Messi'yi geçti, zirveye yükseldi...
Habere Git

Mbappe'nin kardeşi gündem oldu

Messi'yi karşılaşa töreninde Mbappe yer almadı. Antrenmanda olmayan yıldız oyuncunun kardeşi Messi'yi karşılayanlar arasında gözüktü. Mbappe'nin kardeşi Ethan Mbappe, tünelden çıkan Messi'yi alkış sırasında yer alsada bakışlarıyla gündeme geldi. Ethan, PSG U19 takımında forma giymektedir. 16 yaşındaki futbolcu orta saha pozisyonunda görev alıyor.

Ödül verdil

Sportif Direktör Luis Campos ise Arjantinli yıldıza plaket takdim etti. Başarılarından dolayı tebrikleri kabul eden Messi, daha sonra takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Gol sevinçleri gündem oldu

Messi ile Kylian Mbappe, 2022 Dünya Kupası Finali sırasında atılan gollerde gündem oldu. Messi, Arjantin adına attığı golden sonra santrada duran Kylian Mbappe'ye el işareti yapması sonrası ikili arasında kızışmalar başladı. Messi'den sonra ise Fransız oyuncu Kylian Mbappe, attığı gol sonrası Messi'ye dönerek el işareti yaptı.

İlgini Çekebilir
Messi'nin kaldığı oda müze oluyor!
Habere Git

''Ninja Kaplumbağa''

2022 Dünya Kupası kazanmaları sonrası kutlamalarını ülkeleri Arjantin'de devam eden Messi ve takım arkadaşları kutlama sırasında önce elektrik tellerine takılma tehlikesi yaşadı. Daha sonra ise futbolcularda  Kylian Mbappe'nin lakabı olan 'Ninja Kaplumbağa' oyuncağı geldi. Messi'ye fırlatılan oyuncak sonrası kahkahalar oluştu. Messi, kendisine atılan oyuncağı gülerek karşılaması gündem oldu. İkili arasındaki yeni tartışma ise bu şekilde devam etti.

İlgini Çekebilir
Mbappe kaçıyor Messi kovalıyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler