Katar, Messi'nin Dünya Kupası'nda Kaldığı Odayı Müze Yapıyor

29.12.2022 - 13:04 | Son Güncellenme: 29.12.2022 - 13:22

Son dakika | 2022 Dünya Kupası'nı Arjantin ile kazanan Lionel Messi, Katar tarafından onurlandılıyor. Messi'nin kaldığı oda müze oluyor. İşte detaylar...

Katar, Messi'nin Dünya Kupası'nda Kaldığı Odayı Müze Yapıyor

Kariyerinde sayısız başarıya imza atan Arjantinli süperstar Lionel Messi, son olarak 2022 Dünya Kupası'nı kaldırarak futbol tarihine damga vurdu. Efsane futbolcu, Katar'da düzenlenen dev şampiyonada attığı goller ve yaptığı asistlerle mutlu sona ulaşırken, kupanın yanı sıra turnuvanın oyuncusu da seçildi.

Katar, Messi'nin odasını müze yapıyor

Katar, düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda mücadele eden ve kupaya uzanan Lionel Messi'yi onurlandırmaya hazırlanıyor. Arantinli yıldız futbolcunun turnuva boyunca kaldığı odanın müzeye çevrileceği kaydedildi.

Katar'da 6 gol, 3 asist

Katar'da 6 gol, 3 asist yapan Lionel Messi, Arjantin'in başarısında baş rolü üstlendi. Yıldız futbolcu, Fransa ile oynanan ve penaltılara kadar uzanan karşılaşmada 2 gol birden kaydederek, şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.

İlgini Çekebilir
Messi Dünya Kupası’nı aldı, Katar yeni petrolü buldu
Habere Git

Şeyhe sarıldı, bişti giydi

Lionel Messi'nin Dünya Kupası kupa töreninde giydiği bişt gündem oldu. Arjantin Milli Takım formasının üzerine farklı bir kıyafet giyerek kupayı kaldıran Messi, birçok kişi tarafından eleştirildi. Messi, kupayı almak için platforma çıktığında Katar Şeyhi Temim bin Hamed es-Sani'ye sarılması dikkat çekmişti.

PSG'deki geleceği merak konusu

Katar'ın sahibi olduğu Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de forma giyen Lionel Messi'nin Fransız kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyor. Sözleşmesinin sonuna gelen Arjantinli, henüz kontratını yenilemedi. PSG'nin Messi ile sözleşme imzalamaya hazır olduğu ifade edilirken, Messi'nin ne yapacağı merak konusu oldu.

Barcelona iddiası

Son olarak İspanyol basınından Messi için Barcelona iddiaları ortaya atıldı. Dünya Kupası'nın ardından Barcelona Teknik Direktörü Xavi ile görüşen yıldız futbolcu, Katalan ekibine geri dönmek istediğini iletti. Bunun üzerine Barcelona, Lionel Messi'nin PSG ile olan ilişiğinin son bulmasını beklemeye koyuldu.

İlgini Çekebilir
Flaş transfer! Messi başa sarıyor! Ronaldo'nun izinden...
Habere Git

Kariyerine Barcelona altyapısında başlayan Lionel Messi, geçtiğimiz sezonun başında Paris Saint Germain'e bedelsiz olarak imza atmıştı. Toplamda 853 maça çıkan süperstar, 701 gole imza attı. Arjantinli yıldız, 333 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Bu sezon 12 gol, 14 asist

Bu sezon ise Paris Saint Germain forması ile 19 karşılaşmada görev alan Lionel Messi, 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 35 yaşındaki yıldız oyuncu, 14 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler