Pogba'nın futbol hayatı sona eriyor

14.10.2023 - 20:32 | Son Güncellenme: 14.10.2023 - 20:46

Doping testinde sonucu pozitif çıkan Paul Pogba, futboldan 4 yıl men cezası alabilir. 30 yaşındaki ismin futbola veda etmesi gündemde. İşte detaylar.

Pogba'nın futbol hayatı sona eriyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Tuttosport'ta yer alan habere göre, doping testi 2 defa pozitif çıkan Paul Pogba, futboldan 4 yıl men cezası almakla karşı karşıya. Pogba'nın böyle bir ceza alması halinde futbola 30 yaşında veda edebileceği iddia edildi.

Savunması gündemde

Doping testi pozitif çıkan Paul Pogba'nın, avukatları aracılığıyla bir savunma yapması bekleniyor. Fransız futbolcu'nun, dopinge sebep olan maddeleri bilinçli bir şekilde almadığını savunması gelebilecek cezayı hafifletebilir.

Sözleşmesi fesh edilebilir

Paul Pogba'nın herhangi bir ceza alması halinde kulübü Juventus, oyuncusunun sözleşmesini feshedebilir. Verilecek cezayı bekleyen İtalyan ekibi, Pogba'nın maaşında şimdiden dev bir kesintiye gitti.

İlgini Çekebilir
Pogba asgari ücrete talim
Habere Git

Asgari ücret kazanacak

Paul Pogba'nın, doping testinin pozitif çıkmasının ardından Juventus ile sahaya çıkması zora girdi. Bu sebeple Pogba'nın 10 milyon Euro civarı olan yıllık ücreti 40 bin Euro seviyesine indirildi. Buna göre yıldız orta saha, Juventus'tan aylık 2 bin Euro kazanacak.

Ne olmuştu?

Juventus ve Udinese'yi karşı karşıya getiren maçın ardından yapılan doping testlerinde Paul Pogba'nın sonucu pozitif çıkmıştı. Sonuca itiraz eden Pogba, bir kez daha test edilmesini istemişti. Tekrardan doping testi yapılan Fransız orta saha oyuncusunda yüksek oranda testesterona rastlandı.

Senin için hazırladığımız haberler