Fenerbahçe'den Rossi Ve Henrique'ye "Kulüp Bul" Talimatı

26.07.2023 - 12:25 | Son Güncellenme: 26.07.2023 - 12:53

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, kadroda düşünmediği Diego Rossi ve Gustavo Henrique'ye takım bulması için izin verdi. Detaylar.

Fenerbahçe'den Rossi Ve Henrique'ye "Kulüp Bul" Talimatı

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında bu akşam Moldova temsilcisi Zimbru Chisinau ile evinde karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin iki oyuncuya kulüp bulması için izin verildiği öğrenildi.

Kartal: "Çok kalabalık olduğumuz için oyuncuların bir bölümünü ayırdık"

Dün Zimbru Chisinau maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Çok kalabalık olduğumuz için oyuncuların bir bölümünü ayırdık. 

"Tekliflerin kulüp tarafından değerlendirileceğini düşünüyorum"

Onları ayrı saatlerde çalıştırıyoruz. 2-3 tanesine teklif var. Bu doğrultuda tekliflerin kulüp tarafından değerlendirileceğini düşünüyorum. Ama teklifler var" sözlerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder için yaptığı teklif belli oldu!
Habere Git

Rossi ve Henrique kadrodan çıkarıldı

Fenerbahçe, FC Zimbru maçı öncesi Gustavo Henrique ve Diego Rossi'nin yerine Joshua King ve Samet Akaydin'in kadroya eklendiğini açıkladı.

Rossi ve Henrique'ye kulüp bul talimatı

FC Zimbru maçı kadrosundan çıkarılan ve sarı-lacivertli takımda kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Diego Rossi ve Guastavo Henrique'ye kulüp bulmaları için izin verildiği öğrenildi.

Rossi, MLS'e dönüyor

Uruguaylı oyuncu Diego Rossi'nin ismi MLS Ligi takımlarından Atlanta United ile anılıyor. ABD kulübünün 25 yaşındaki oyuncu için  6.7 milyon Euro ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal'dan flaş karar! Zimbru kadrosunda değişiklik
Habere Git

Rossi'nin Fenerbahçe kariyeri

Los Angeles FC'den Fenerbahçe'ye 5.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya katılan ve sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Rossi, çıktığı 90 karşılaşmada 10 gol ve 20 asist kaydetti.

Gustavo Henrique'nin Fenerbahçe performansı

Gustavo Henrique ise Flamengo'dan 1.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sarı-lacivertli takıma imza atmıştı. 

Kanarya ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek olan Brezilyalı savunma oyuncusu, görev aldığı 23 maçta 3 gol ve 2 asist ile oynadı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaraylılar'ın gönlünü fetheden spikerden kansere gol
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler