Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder İçin Yaptığı Teklif Belli Oldu | Transfer Haberleri

26.07.2023 - 09:00 | Son Güncellenme: 26.07.2023 - 09:07

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin, Fransa Ligi'nde Marsilya forması giyen Cengiz Ünder için yaptığı transfer teklifi belli oldu.

Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder İçin Yaptığı Teklif Belli Oldu | Transfer Haberleri

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda bu akşam Zimbru Chisinau ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin, milli futbolcu Cengiz Ünder için yaptığı transfer teklifi ortaya çıktı. İşte detaylar...

İsmail Kartal çok istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; milli yıldızın transferini, 8+3 kuralında İsmail Kartal’ın yerli rotasyonunda elini güçlendirmek için çok istiyor. 

Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder teklifi

Sarı-Lacivertliler, pazarlıklara başlamak için de vakit kaybetmedi. Marsilya’ya ilk teklif 10 milyon Euro ile yapıldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Avrupa'da sahne alıyor! Rakip Zimbru...
Habere Git

Cengiz Ünder kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor

Diğer yandan Cengiz’le de ilk temas kuruldu. 26 yaşındaki oyuncu aslında kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor. 

Türkiye’ye dönmeye sıcak bakmıyor. Ancak Dzeko ve Bartuğ transferlerinde Fenerbahçe’ye yardımcı olan ve Cengiz’in de menajerliğini yapan FutureBall şirketi, yıldız futbolcuyu ikna etmeye yakın görünüyor.

Marsilya, Cengiz’in satışına sıcak bakıyor

Marsilya, sağ kanada son olarak Watford’dan Ismaila Sarr’ı transfer etti. Senegalli oyuncu için 13 milyon Euro harcayan Fransız ekibi, Cengiz’in satışına sıcak bakıyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Marsilya ile el sıkıştı
Habere Git

Mavi-Beyazlılar’ın, Milli yıldız için kapıyı 13 milyon Euro’dan açtığı ancak bu rakamı aşağı çekmelerinin uzun sürmeyeceği öne sürüldü. Fenerbahçe, Marsilya ile anlaşma sağlaması halinde Cengiz Ünder’le 4 yıllık sözleşmeye imza atmayı planlıyor. 

Igor Tudor kadroda düşünmüyor

Bilindiği üzere Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor'un, Cengiz Ünder'i yeni sezonda kadroda düşünmediği basına yansımıştı.

Galatasaray ve Napoli de peşinde

Fenerbahçe'nin dışında Galatasaray ve İtalyan ekibi Napoli kulübü de milli futbolcu ile ilgilenen kulüpler arasında yer alıyor. Cengiz Ünder için Napoli'nin 13 milyon Euro bonservis ücreti ödemeye hazır olduğu iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Mert Müldür ile anlaştı! İtalyanlar'la pazarlık sürüyor
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Fransız temsilcisi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki yıldız oyuncu, geçen sezon forma giydiği 46 karşılaşmada 5 gol ve 6 asist kaydetti. 

Forma giydiği takımlar

Başarılı sağ kanat oyuncusu kariyerinde Leicester City, Başakşehir, Altınordu ve Roma formalarını da giydi. A Milli Takım ile de 49 maça çıkan Ünder, 16 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler