Trabzonspor transferde ilk imzayı attırdı: Eren Elmalı

03.06.2022 - 16:04 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 16:11

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği sol bek Eren Elmalı için Kasımpaşa ile anlaşma sağladı. Bordo mavililer bonservis bedeli olarak 4 milyon Euro ödeyecek

Trabzonspor transferde ilk imzayı attırdı: Eren Elmalı

Kartal YİĞİT -AJANSSPOR

Şampiyon Trabzonspor yeni sezonun ilk transferini Kasımpaşa'dan yaptı. Bordo mavililer Fenerbahçe'nin de istediği sol bek Eren Elmalı için kulübüyle anlaştı. bu transfer için Trabzonspor'un kasasından futbolcuya verilecek ücret hariç 4 milyon Euro çıkacak.

Planlama hazır... Kasımpaşa ile anlaşma tamam

Şampiyonlar Ligi'ne girmek için play-off turunda oynayacak Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Teknik Direktör Abdullah Avcı, sezon sonunda yaptıkları açıklamada transfer planlamasını yaptıklarını söylemişti. Bordo mavililer sol bek için listedeki ilk isim olarak Kasımpaşalı Eren Elmalı için kulubüyle anlaşma sağlandı.

Resmi açıklama bekleniyor

Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği futbolcuyla Trabzonspor yönetimi arasında görüşmeler sürüyor. Oyuncunun menajeriyle anlaşma sağlandığı anda transferin resmen açıklanması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
İşte Trabzonspor'un Halil Akbunar şartı!
Habere Git

Eren Elmalı büyük çıkış yaptı

Kasımpaşa ile geçen sezon büyük çıkış yakalayan 21 yaşındaki Eren Elmalı, Süper Lig'de 32, Türkiye Kupası'nda 3 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda 1 kez gol sevinci yaşarken 4 asist yaptı. Futbolcu zaman zaman Türkiye U21 Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Kasımpaşa Eren Elmalı yerine eski futbolcusunu alıyor

Kasımpaşa, Eren Elmalı'nın boşluğunu eski oyuncusu Karim Hafez ile doldurmak istiyor. Futbolcu, geçen sezon küme düşen Yeni Malatyaspor'da oynadı. Hafez, 31'i Süper Lig ve 2'si Türkiye Kupası olmak üzere toplam 33 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler