Göztepe'de İrfan Can Eğribayat ve Halil Akbunar'ın transferinde son durum

03.06.2022 - 13:11 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 13:20

Göztepe'de satış listesine konan kaleci İrfan Can Eğribayat'ın talipleri artarken, kaptan Halil Akbunar'ın transferi için Trabzonspor'un şartı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Göztepe'de İrfan Can Eğribayat ve Halil Akbunar'ın transferinde son durum

Göztepe'de taraftarlarla yaşadığı tartışma sonrasında kadro dışı bırakılan ve satış listesine konan 23 yaşındaki file bekçisi İrfan Can Kahveci'ye Süper Lig'den birçok takım talip oldu.

Sepil, İrfan için 2 milyon Euro istiyor

Galatasaray'la da adı anılan 23 yaşındaki file bekçisini Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa'nın istediği bildirildi. Kulüplerin tekliflerini İzmir ekibine ilettiği, kulübü devretme görüşmeleri halen sonuçlanmayan eski başkan Mehmet Sepil'in 2 milyon Euro civarında bonservis talep ettiği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Avcı açıkladı! Boateng, Eren, Oğuzhan, Halil, Masouras...
Habere Git

Trabzonspor, Halil'i bonservissiz almak istiyor

Göztepe'de satılması planlanan diğer oyuncu Halil Akbunar konusunda da yeni bir gelişme yaşandı. Trabzonspor'un transfer etmek istediği Halil için bonservis ödemeye sıcak bakmadığı ileri sürüldü. Bordo-mavililerin, 28 yaşındaki kanat oyuncusu Halil ile görüştüğü, "Bonservisini alırsan seni transfer ederiz" dediği vurgulandı. Ancak sarı-kırmızılıların kesinlikle Halil'i bonservissiz göndermeyeceği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler