Galatasaray'ın 6 milyon Euro'luk yıldızı Anadolu yakasına transfer oluyor

17.01.2023 - 14:48 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 14:52

Son dakika haberi... Ümraniyespor, Galatasaray'ın Rapid Wien'den 6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Yusuf Demir için kiralık olarak teklif yaptı.

Galatasaray'ın 6 milyon Euro'luk yıldızı Anadolu yakasına transfer oluyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı son sırada kapatan Ümraniyespor takımı güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.  Kırmızılı beyazlı takımdan süpriz bir hamle geldi ve Galatasaray'ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı Yusuf Demir'e talip oldu. 

Kiralık olarak istediler

Ümraniyespor, Galatasaray'a Yusuf Demir'i kiralamak için resmi teklif yaptı.  Ümraniyesporlu yetkililer, teknik direktör Okan Buruk ve Yusuf Demir'in kararını  bekliyor.

Üçüncü takıma transfer olmasında engel yok 

Bu sezon Rapid Wien ve Galatasaray'da oynayan Demir'in 3. takım olarak yurt içine transferi TFF talimatına uygun.

İlgini Çekebilir
Avrupa'dan Galatasaray'a hücum... 4 futbolcuya transfer teklifi
Habere Git

Yabancı statüsünde oynuyor

Yusuf Demir, Avusturya Milli Takımı'nda 4 kez forma giydiği için talimatlara göre Türkiye'de yabancı oyuncu statüsünde sayılıyor. Dryers Mertens ve Juan Mata gibi dünya yıldızlarının arkasında kalan oyuncu Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanıyor.

Yusuf Demir oynama garantisiyle kiralık gitmeye sıcak

Yusuf Demir, Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı görüşmede oynama garantisi verilmesi halinde bu sezon kiralık olarak gitmeye sıcak baktığını açıkladı. Ancak Yusuf Demir'in hangi takımı tercih edeceği bilinmiyor.

Yusuf Demir'in Galatasaray performansı

Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna kattığı ve 4 yıllık sözleşme imzaladığı 19 yaşındaki sağ kanat Yusuf Demir; sarı-kırmızılı formayla 6 maçta görev aldı, skora katkı sağlayamadı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Fenerbahçe maçı öncesi şok! 2 kadro dışının perde arkası
Habere Git

İki futbolcu kadro dışı bırakıldı

Ümraniyespor, İstanbulspor maçının ardandan teknik kadro ve yönetimin ortak kararıyla kaleci Serkan Kırıntılı ve kanat oyuncusu Jonathan del Valle'yi kadro dışında bıraktığını açıklamıştı.

Berke Özer ve Jesse Sekidika geldi

Ümraniyespor, oynama garantisi vererek Eyüpspor'un ocak ayında kadrosuna kattığı eski Fenerbahçe kalecisi Berke Özer'i kiraladı. Yine Eyüpspor oyuncusu olan ve bir dönem Galatasaray forması giyen Jesse Sekidika da kiralık olarak transfer edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler