Avrupa'dan Galatasaray'a hücum... 4 futbolcuya transfer teklifi

17.01.2023 - 10:57 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 11:04

Galatasaray'da Sacha Boey, Victor Nelsson, Leo Dubois ve Lucas Torreira'ya transfer teklifi geldi. Sarı kırmızılı yönetim istediği rakama ulaşılmadıkça satışa sıcak bakmıyor.

Avrupa'dan Galatasaray'a hücum... 4 futbolcuya transfer teklifi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in ilk yarısını an yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider olarak tamamlayan Galatasaray'ı Avrupa takımları ocak ayında adeta abluka altına aldı. Sarı kırmızıların 4 oyuncusuna teklif geldi.

Galatasaray kadronun bozulmasını istemiyor

Ligin ilk yarısında 18 maçta 42 puan toplayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, şampiyonluk yolunda kadrosunun bozulmasını istemiyor. Galatasaray yönetiminin fikri de ilk yarıyı domine eden kadroyla devam etmek. Ancak futbolculara gelen teklifler sarı kırmızılı yönetimin belirlediği seviye ulaşırsa değerlendirme yapılacak.

En ciddi teklif Sacha Boey'e

Sarı kırmızılılarda en ciddi teklif sezon başında kadroda düşünülmeyen ancak sakatlıklardan dolayı bulduğu şansı çok iyi değerlendirerek 11'in değişilmez ismi olan Fransız sağ bek Sacha Boey'e geldi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'nun yerine o ismi getiriyor
Habere Git

Galatasaray Boey için 12 milyon Euro istiyor

Rennes'den 1 milyon 750 bin Euro'ya sarı kırmızılara imza atan futbolcuya Udinese'den 8 milyon Euro'luk teklif geldi. Portekiz'den Sporting Lizbon'un da oyuncu için teklif yapacağı belirtiliyor. Galatasaray 12 milyon Euro'ya çıkılmadıkça teklifleri değerlendirmeye almayacak.  

Nelsson çıkış bedeliyle transfer yapabilir

Galatasaray'ın Danimarka Milli Takımı'nda da forma giyen stoperi Victor Nelsson Avrupa'da takip edilen bir başka isim. Özellikle Sevilla'nın oyuncuya büyük bir ilgisi buluyor. Sarı kırmızılı yönetim 24 yaşındaki oyuncunun ücretini iyileştirerek sözleşmesini uzattı. Oyuncunun çıkış bedeli olan 25 milyon Euro'nun yatırılması dışında ocak ayında gitmesi mümkün görünmüyor.

Torreira yazın gidecek

Galatasaray'ın Uruguaylı oyuncusu Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, alacakları yüzünden sarı kırmızılıları FIFA'şa şikayet etti. Oyuncusunu tekrar İtalya ya da Fransa'ya götürmek istiyor. Torreira ise en azından yaza kadar kalıp Galatasaray'la şampiyonluk yaşamak istiyor. Oyuncunun İtalya'dan talipleri bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray rest çekti, Toulouse toplantı kararı aldı!
Habere Git

Dubois oynamaya başlayınca transfer rafa kalktı

Fransız takımlarının bir başka gözünün olduğu isimse bu sezon başında Lyon'dan transfer edilen sağ bek Leo Dubois. Vatandaşı Sacha Boey'in performansından sonra ilk 11'deki yerini kaybeden Dubois, son haftalarda sol bek olarak sahaya çıktı. Fransa'dan teklif alan oyuncu Boey'in ayrılması durumunda sağ beke geçecek. Oyuncunun oynamaya başlamasıyla mutlu olduğu ve takımda kalmak istediği öğrenildi.

4 futbolcunun ilk yarı performansı

Galatasaray'da transferin gözdesi olan 4 futbolcunun ilk yarı karnesi ise şöyle:
* Sacha Boey: 17 maç, 2 asist
* Victor Nelsson: 19 maç
* Lucas Torreira: 16 maç, 1 asist
* Leo Dubois: 13 maç, 3 asist

Senin için hazırladığımız haberler