Gökhan Ünal'dan Selçuk İnan sözleri: Kasımpaşa'ya istikrar getirir!

26.11.2022 - 15:38 | Son Güncellenme: 26.11.2022 - 18:03

Son dakika haberi... Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Gökhan Ünal'dan teknik direktörlük, Selçuk İnan ve Kayserispor konusunda açıklamalar geldi.

Gökhan Ünal'dan Selçuk İnan sözleri: Kasımpaşa'ya istikrar getirir!

Nazım Türknas/ Ajansspor

Süper Lig'de gol krallığı yaşayan, Fenerbahçe ve Trabzonspor forması giyen ve teknik direktörlük kariyerine başlamak isteyen Gökhan Ünal, Radyospor Üçleme Programında Nazım Türknas’ın konuğu oldu.

Gökhan Ünal'ın teknik direktörlük hedefi

İki yıldır teknik direktör İlker Püren ile çok güzel bir ortamda çalıştığını belirten Gökhan Ünal, "Ama artık ben de kendi adıma bir şeyler yapmak istiyorum, hedeflerim var. Çeşitli liglerden kulüplerimizin teklifleri geliyor ama ben her takımla anlaşmak istemiyorum, ince eleyip sık dokuyorum" dedi. 

"Kaos ortamında başarı zor" 

"Teknik direktörlük kolay değil" diyen Ünal, kaos ortamında başarılı olmanın zor olduğunu söyledi. Ünal, Trabzonspor'da beraber top koşturduğu Selçuk İnan hakkında da açıklamalarda bulundu.

İlgini Çekebilir
Paşa imza! İşte Selçuk İnan'ın alacağı ücret
Habere Git

"Kasımpaşa'nın teknik direktör trafiği durur"

Gökhan Ünal şöyle konuştu: "Mesela Kasımpaşa'nın iyi bir ortamı var ama nedense teknik direktör konusunda çok hızlı hareket ediyorlar. Eski takım arkadaşım Selçuk İnan’ı kardeşim gibi severim, çok zeki bir futbolcuydu eminim teknik direktörlükte de başarılı olacaktır. Umarım Selçuk İnan ile birlikte Kasımpaşa’nın teknik direktör trafiği durur. Kendisinin başarılı olmasını çok istiyorum."

"Kayserispor'u çok özlüyorum"

Kayseri'yi ve Kayserispor’u çok özlediğini söyleyen Ünal, "Orası benim ilk yerim çünkü. Kayserispor çok büyük bir camia, yeri de her zaman Süper Lig zirvedir" dedi. 

"Hedeflerim arasında Kaysersipor'da çalışmak var"

Gökhan Ünal sözlerini şöyle bitirdi: "Hedeflerim arasında Kayserispor'da olmak da var. Kayserispor'un uygun ortamı oluştuğunda ben orada olmayı çok istiyorum. İnşallah bir gün ilk gol kralı olduğum yerde çalışmak nasip olacak bana da."

Senin için hazırladığımız haberler