Selçuk İnan, Kasımpaşa'dan Ne Kadar Kazanacak? İşte Sözleşme Detayı

25.11.2022 - 14:08 | Son Güncellenme: 25.11.2022 - 14:11

Son dakika spor haberi: Kasımpaşa'nın teknik direktörlük görevi için anlaşma sağladığı Selçuk İnan'ın sözleşme detayları ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Selçuk İnan, Kasımpaşa'dan Ne Kadar Kazanacak? İşte Sözleşme Detayı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de Şenol Can ile yollarını ayıran Kasımpaşa, teknik direktörlük görevi için Selçuk İnan'la sözleşme imzaladı. 

İlk teknik direktörlük deneyimi

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ekibinde 1.5 sezon yardımcı antrenör olarak çalışan İnan, ilk kez teknik adamlık deneyimi yaşayacak. 

Selçuk İnan'ın Kasımpaşa'dan alacağı ücret ortaya çıktı

Çiçeği burnundaki teknik direktör İstanbul temsilcisinde aylık 200 bin TL kazanacak. Selçuk İnan'ın hiçbir ücret talep etmediği, bu ücreti Kasımpaşalı yetkililerin uygun gördüğü belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Selçuk İnan'a Fatih Terim'in ekibinden transfer
Habere Git

İmza töreninde neler yaşandı? 

Kasımpaşa ile teknik direktörlük görevi için sözleşme imzalayan Selçuk İnan'ın imza törenine kulüp sportif direktörü Serkan Reçber de katıldı. 

Boş mukaveleye imza attı

Bir muhabirin; "Sözleşme detayları nedir? soruna; Reçber, "Sözleşmede bir şey yazmıyor. Boş mukaveleye imza attık" ifadelerini kullandı.

Cihan Ünal ve Olcan Adın da ekipte

Galatsaray'da Fatih Terim'in ekibinde yer alan ve 4. döneminde Terim'in analizcisi olarak çalışan Cihan Ünal, Kasımpaşa'da Selçuk İnan'ın ekibinde yer alacak. İnan'ın ekibinde ayrıca Trabzonspor ve Galatasaray'da birlikte oynadığı Olcan Adın da olacak

Senin için hazırladığımız haberler