Önce Üyelikler Sonra Seçim | Akhisarspor Haberleri

03.08.2022 - 16:06 | Son Güncellenme: 03.08.2022 - 16:09

Akhisarspor'da kayyum tarafından açıklanan olağan genel kurul tedbiren durduruldu. Genel kurul için yeni üyeliklerle ilgili davanın sonucu beklenecek.

Önce Üyelikler Sonra Seçim | Akhisarspor Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Akhisar Sulh Hukuk Mahkemesi'nin kongre zamanında yapılmadığı için yönetimine 2 ay içinde ikinci kez kayyum atadığı TFF 3'üncü Lig temsilcisi Akhisarspor'da genel kurula erteleme geldi.

Seçim tarihi 7 Ağustos olarak açıklandı

Başkan Evren Özbey'in yetkilerinin elinden alındığı yeşil-siyahlılarda kayyum heyeti, seçimli olağan genel kurulun tarihini 7 Ağustos olarak belirlemişti. Söz konusu seçimde yeni adaylar oy  kullanma hakkı bulunmuyordu. Bu durum mahkemelik oldu.

Yeni üyeler kararı için genel kurula erteleme

Söz konusu dava sürerken bazı Akhisarspor üyeleri genel kurul kararının durdurulması için Akhisar Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Mahkeme, 3 Ağustos tarihinde yeni üyelerin oy kullanıp kullanamayacağına dair istinaf kararı çıkana kadar genel kurulun yapılmaması için tedbir kararı aldı. 

İlgini Çekebilir
Akhisarspor’a kayyım atandı
Habere Git

Genel kurulu için istinaf kararı beklenecek

Yeni üyelerin seçimde oy kullanıp kullanmayacağına İ̇zmir Bölge Adliye Mahkemesi karar verecek. İstinafın kararı sonrası üyelerin durumu netleşecek ve genel kurul yapılabilecek.

Senin için hazırladığımız haberler