Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un korktuğu başına geldi!

03.12.2022 - 18:31 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 18:51

2022 Dünya Kupası nedeniyle verilen arada Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında Rayo Vallecano'ya 1-0 mağlup olurken maçın ardından Okan Buruk açıklamalar yaptı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un korktuğu başına geldi!

Galatasaray, La Liga temsilcisi Rayo Vallecano ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maçı Vallecano Andres Martin'in golüyle 1-0 kazandı.

Süre alamayan oyuncular için faydalı oldu

Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalar yaptı. Buruk "3 Aralık Dünya Engelliler Günü, bunu engelleri aşanların günü olarak kabul ediyoruz. Onlarla birlikte olduğumuzu, her insanın engelli adayı olduğunu hatırlatarak başlamak istiyorum. Stadımıza çıkmak sevindirici. Hazırlık maçları statta olunca daha değerli oluyor. Bu aranın süre alamayan oyuncular için faydalı olacağını düşünüyordum.

Bu maçı oynamak önemliydi

Son maçtan sadece Abdülkerim vardı. Bazen bu tür maçlarda oyuncuların performansları da değerlendirilir ama burada önemli olan hazırlık maçı oynamaktı. İyi oynadı, kötü oynadıdan çok bu maçı oynamak önemliydi. Oyunculara maç kondisyonu kazandırmak önemliydi. Temiz bir maç oldu. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan tatsız hazırlık!
Habere Git

Galatasaray'ın geleceğini sahada gördük

Maçın sonunda Van Aanholt ve Okan'ın dışında 2000 doğumlularının üzerinde bir oyuncu grubunu sahada gördük. Galatasaray'ın geleceğini sahada gördük. Akademimizden bu kadar çok oyuncunun bizimle olması benim için çok önemli. Buraya gelen taraftarlarımıza da tekrar teşekkür edeyim." dedi.

Sakatlıklar beni korkutuyordu

Dünya Kupası için lige verilen ara hakkında konuşan Okan Buruk "Sonuçta bu yaşanacak bir şey. Önceden belli olan bir şeydi. İyi veya kötü oldu diyemeyiz. Tabii ki kazandığımız 3 maç üstüne devam etmek isterdik. Sakatlıklar beni korkutuyordu. Maalesef Oliveira ve Icardi'de bu başımıza geldi. Midtsö rahatsızlanmıştı, o da oynamadı. Yine eksiklerimiz var." ifadelerini kullandı

Senin için hazırladığımız haberler