Galatasaray - Rayo Vallecano 0-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

03.12.2022 - 17:55 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 19:46

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı değerlendiren Galatasaray, hazırlık maçında İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya Nef Stadyumu'nda 1-0 mağlup oldu.

Galatasaray - Rayo Vallecano 0-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Galatasaray, hazırlık maçında La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'ya 1-0 mağlup oldu.

Yedek ağırlıklı bir kadro

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk maça farklı bir 11'le çıktı Okan, Dubois, Metehan, Abdülkerim, Van Aanholt, Özgür Baran, Berkan, Mata, Yunus, Barış Alper ve Gomis. Az süre alan oyuncuları görme şansı elde eden Buruk böyle bir kadroyu tercih etti. 

Martin uzaktan avladı

Maçın ilk yarısını Rayo Vallecano 34. dakikada Martin'in ceza sahasının dışında attığı şık golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıdaki karşılıklı pozisyonlara rağmen başka gol olmadı ve maç 1-0 sona erdi.

Fenerbahçe 3-1 mağlup etti

Galatasaray'ın 6 Aralık Salı günü La Liga'nın güçlü ekiplerinden Villarreal ile bir hazırlık maçı yapacak. Galatasaray'ı tek golle mağlup eden Rayo Vallecano geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile yaptığı maçı 3-1 kaybetmişti. 

Falcao üçlü çektirdi

Rayo Vallecano kadrosunda bulunan Galatasaraylı eski oyuncu Radamel Falcao maç öncesinde sarı kırmızılı taraftarlara üçlü çektirdi. Ünlü yıldız eski taraftarıyla hasret giderirken taraftarlarda oyuncuya sevgi gösterisinde bulundu.

İşte Kolombiyalı yıldızın üçlü çektiği o an

Galatasaray ile 20 gol

2019 yılında gelen ve Galatasaray'da 2 sezon geçiren Falcao 43 resmi maça çıkabildi. Golcü oyuncu bu karşılaşmalarda 20 kez fileleri havalandırdı. Özellikle Galatasaray'ın uzun yıllar sonra Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1 yendiği maçta penaltı golü atan Falcao bu golle hatırlanıyor. 

Genç oyunculara şans verilmesi çok güzel

 Maçın ardından konuşan İspanyol yıldız Juan Mata "Böyle bir ara verilince ilk maçta mücadelenin biraz daha düşük olması normal bir şey. Zaten iyi bir takım Vallecano, hocasını da iyi tanıyorum. İyi bir hoca. Kendimizi iyi hazırlayacağız ve bir sonraki maçımıza bakacağız. Genç oyunculara şans verilmesi çok güzel bir şey. Bugün de maça çıktılar. Umuyorum ki çok güzel bir gelecek onları bekliyor." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler