Galatasaray'da Okan Buruk yeni sözleşmeye açık kapı bıraktı!

14.09.2023 - 11:48 | Son Güncellenme: 14.09.2023 - 11:59

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni sözleşme ile ilgili konuşmadıklarını ancak transfer döneminden sonra oturup konuşabileceklerini söyledi.

Galatasaray'da Okan Buruk yeni sözleşmeye açık kapı bıraktı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni sözleşme ve ücretine iyileştirme durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Sözleşme durumunu transferden sonra oturur konuşuruz"

Yeni sözleşme ile ilgili yönetimle konuşmadıklarını söyleyen Buruk, "Bir şey konuşmadık. Transfer süreci devam ediyor. Ondan sonra oturur konuşuruz. Geçen sene verdiğimiz sözler çok önemliydi. Galatasaray çok kötü bir sezon sonrası yenilendi. 

"Hedefimiz bu güçlü Galatasaray'ı devam ettirmek"

Tekrar güçlü bir Galatasaray  ortaya çıktı. Hedefimiz bu güçlü Galatasaray'ı devam ettirmek. Ben 11 yaşında bu sahada seçmelere girmiştim. Şu anda 50. yaşıma girerken teknik direktörüm. Benden mutlusu olamaz. Hedefim Galatasaray taraftarını mutlu etmek. Geri kalanları kendi içimizde doğru şekilde hallederiz" dedi. 

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek yönetiminden Okan Buruk kararı!
Habere Git

Milliyet'te yer alan habere göre Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminin, teknik direktör Okan Buruk'un sözleşmesini revize etme kararı aldığı ve ücretinde de iyileştirme yapacağı iddia edilmişti.

Maaşına ciddi zam yapılacak

Haberde, Okan Buruk'un Galatasaray'dan yıllık 20 milyon TL kazandığı ifade edilirken tecrübeli çalıştırıcının alacağı ücrete de ciddi bir zam yapılacağı belirtildi.

Geçen sezon Galatasaray ile şampiyonluk sevinci yaşayan Okan Buruk'un sözleşmesi sona ermişti. Sarı-Kırmızı yönetim, başarılı teknik adamın 1 yıllık opsiyonunu devreye sokmuş ve sözleşmesini 30 Haziran 2024 yılına kadar uzatmıştı.

İlgini Çekebilir
Buruk'tan olay sözler: "G.Saray'ı karıştırmak için çok büyük bir çaba var"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler