Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın: "13 Ayrı Final Maçımız Var"

08.03.2023 - 14:54 | Son Güncellenme: 08.03.2023 - 15:04

Çorum Futbol Kulübü başkanı Oğuzhan Yalçın, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yalçın, "13 ayrı final maçımız var" dedi. İşte Yalçın'ın sözleri...

Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın: "13 Ayrı Final Maçımız Var"

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

TFF 2. Lig ekiplerinden Çorum Futbol Kulübü Başkanı Oğuzhan Yalçın, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Çorum FK'lıların tek görüşü, Çorum FK olmalı" dedi. İşte detaylar...

"Başarımız buruk olacak"

Yalçın, "Ligdeki başarımız, liderliğimiz, deprem bölgesinde afetten etkilenen vatandaşlarımız o haldeyken bizler için hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu sezonun sonunda yakalayacağımız başarı da inanın çok buruk olacak. Bu vesileyle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza tekrar Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

"13 adet final maçımız var"

Sezon başında Şanlıurfaspor gibi, Esenler Erokspor gibi, Amedspor gibi ne kadar büyük camialarla aynı grupta olduğumuzu biliyorduk. Biz de özellikle 2. yarı hamlelerimizi bu yönde yaptık. Şampiyonluk yolunda ciddi rakiplerimiz var, bizim de 13 adet final maçımız var. Futbolda dün yok, yarın var. Biz bugün lideriz, bu hafta BAY geçiyoruz. Önümüzdeki 13 maçı da ayrı ayrı değerlendirip, sezon sonunda tarihimizde ilk kez bir üst lige yani TFF 1. Lige çıkmayı diliyoruz.

İlgini Çekebilir
Fuat Çapa: "Her zaman Eskişehirspor'un yanındayım"
Habere Git

"Çorum FK'lıların tek görüşü Çorum FK olmalı"

Maalesef deprem felaketiyle ilgilendiğimiz bu günlerde seçimlerin de olması hasebiyle çok kaotik bir ortam hâkim. Her yer şu an karışmaya müsait. Hafta sonu Bursa'da oynanan maçta üzücü olaylar yaşandı, aynı şekilde Amed'deki maçta da yaşanmıştı. Biz futbol camiaları olarak bu tarz işlerden uzak durmalıyız ve sadece futbolumuza odaklanmalıyız bence. Bu anlamda dilerim bir an önce siyasi durumlar futbolumuzdan çıkar. Biz hepimiz farklı partilerde ve görüşlerde olabiliriz ama Çorum FK'lıların tek görüşü Çorum FK olmalı. Ülkemizde ki tek birleştirici unsur spor, biz de bu sporun dışına çıkmamalıyız.

"Taraftara ihtiyacımız var"

Ben geleceğe dair hiç plan yapmadım, sadece haftalık bakarım. Tarihimizde ilk kez 1. Lig'e çıkacağız inşallah. Taraftarımızdan Allah razı olsun bizi çok iyi desteklediler fakat ilk kez bu kadar çok yaklaştık zafere. Bu anlamda geride kalan maçlarda bizi daha fazla desteklemelerine feci şekilde ihtiyaç duyuyoruz. Şampiyon olacak olan takım, Çorum FK ve Çorum şehri. O yüzden destek bekliyoruz" dedi.

Öte yandan, son lig maçında Petrolspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Çorum FK, ligde topladığı 44 puanla ilk sırada yer alıyor. Çorum FK 15 Mart Çarşamba günü saat 14.00'te Afyonspor ile sahasında karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi'den Jesus'a Play-off cevabı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler