Antalyaspor’da Nuri Şahin, 3-2'lik Beşiktaş Maçını Değerlendirdi

05.11.2023 - 21:43 | Son Güncellenme: 05.11.2023 - 21:49

Süper Lig’in 11. haftasında evinde Beşiktaş'ı 3-2 mağlup eden Bitexen Antalyaspor’da Nuri Şahin, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Antalyaspor’da Nuri Şahin, 3-2'lik Beşiktaş Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın deplasman kâbusu Antalya'da devam etti... İlk yarıyı tek golle önde kapatan Kartal, ikinci yarıda 12 dakika içerisinde arka arkaya yediği 3 golle mağlup oldu. Maçı 3-2 kazanan Antalyaspor ligde arka arkaya 2 iç saha maçından da 3 puanla ayrıldı.
 

Karşılaşma sonrası Bitexen Antalyaspor’da Nuri Şahin açıklamalarda bulundu.

"İkinci yarıdaki mücadeleden dolayı memnunum"

İlk olarak futbolcuların performansından memnun olduğunu ifade eden Şahin, "Maçı aslında birinci ve ikinci yarı diye ikiye ayırmak lazım. İlk yarıda cesaretli değildik. Necip'i çıkararak arkada boşluk bırakıyorlardı. İkinci yarıdaki mücadeleden dolayı memnunum. " dedi.

"Zor günlerden geçtik"

Takımdaki İsrailli oyunculara da değinen Şahin, "Kulüp ve oyuncular bazında zor günler geçiriyoruz. İsrail-Filistin savaşı bizi yakından ilgilendiren iki İsrailli oyuncu var. Zor günlerden geçtik. Oyuncularım aslan gibi sahada oynuyorlar. Antalyaspor'a sahip çıkıyorlar. İnşallah hep birlikte güzel günlere. " dedi.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: ''Beşiktaş için sezon bitti''
Habere Git

"Öyle olursan özgüvenli oynarsın"

Takımı üst seviyelere çıkarmak için elinden geleni yaptığını ifade eden Şahin, "Bizim için kazanma alışkanlığı çok önemli. Bu, büyük kulüplerin DNA'sında var. Biz o seviyeye çıkmaya çaylışıyoruz. Öyle olursan özgüvenli oynarsın. Sahada daha rahat olursun. Kazanma alışkanlığıyla ayaklarımız yere basarak devam etmek istiyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler