Rıdvan Dilmen, Antalyaspor- Beşiktaş maçını değerlendirdi

05.11.2023 - 21:20 | Son Güncellenme: 05.11.2023 - 21:39

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor'a 3-2 kaybetti. Zorlu maçı TV8.5 ekranlarında Rıdvan Dilmen değerlendirdi. İşte Dilmen'in hakem ve maç yorumu...

Rıdvan Dilmen, Antalyaspor- Beşiktaş maçını değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor'a karşı 1-0 öne geçmesine rağmen 3-2 mağlup olan Beşiktaş, rakibinin sahasında da 10 yıl sonra bir maç kazanamadı. Karşılaşmanın hemen ardından ise eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu. İşte Dilmen'in yorumları...

''Sakatlıkların kronik sakat olduğunu görüyoruz''

Beşiktaş'ın transferleri hakkında konuşan Dilmen, ''Devre arası yapılan ve bu seneki transferlere baktığımızda, iyi transferden berbat transfere geçiliyor. Sakatlıkların kronik sakat olduğunu görüyoruz Beşiktaş’ta'' dedi.

''Kötü Beşiktaş, Burak'a kaldı''

Burak Yılmaz'ın kötü ana denk geldiğini söyleyen Dilmen, ''Burak, Arda ve Volkan’ın teknik direktörlük kariyerleri iyi işliyor. Volkan mesela Fenerbahçe’de yardımcı antrenördü. Burak’ta öyle geldi Beşiktaş’a ama bir anda kötü Beşiktaş ona kaldı o da beklemiyordu. Bir anda kötü bir Beşiktaş kaldı Burak Yılmaz’a. 7-8 haftada başına geldi bu olay. Gitse de olmaz.'' dedi.

''Beşiktaş için sezon bitti''

Beşiktaş için sezonun bittiğini söyleyen Dilmen, ''Beşiktaş için sezon bitti matematiksel olmasada. Abartmıyorum, Beşiktaş’ın 11 oyuncusunun 3’ü gelecek hafta kiminle oynayacaklarını bilmez. Burak hoca bu maça çok zor başlamıştır ya kazanamazsam korkusu ile. Bailly devrede sakatlıktan dolayı çıktığında Burak hoca sağlıklı karar alamadı ve ikinci yarının başında golü yedi sonra zaten 3 gol birden gördü kalesinde Beşiktaş.'' dedi.

''4 oyuncunun mevkisi değişti''

Sakatlıklar hakkında da yorumlarda bulunan Dilmen, ''Bir anda 4 oyuncunun mevkisi değişti defansta Beşiktaş’ın. Onur sol beke, Rosie sağa, Bahtiyar sol stopere ve Necip sağ stopere kaydı. Beşiktaş mental olarak bittiği için sağlıklı pres yapamıyor. Kaleci ve defanstakilerin arasında çok mesafe olduğu için ikinci golü öyle yedi.'' dedi.
 

''Burak Yılmaz hazırlıksız yakalandı''

Oyuncuların Yılmaz ile devam etmeyeeğini bildiğini de aktaran Dilmen, ''Beşiktaşlı oyuncular 1 ay sonra Burak Yılmaz ile devam edilmeyeceğini biliyor. Oyuncular o yüzden böyle ve Burak hazırlıksız yakalandı.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler