Transfer Haberleri | Nottingham Forest, Victor Nelsson'a Talip Oldu

12.08.2023 - 09:28 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 09:36

Victor Nelsson'un talipleri artmaya devam ediyor. İngiltere Premier Ligi takımlarından Nottingham Forest, Victor Nelsson'u kadrosuna katmak istiyor...

Transfer Haberleri | Nottingham Forest, Victor Nelsson'a Talip Oldu

Transferde ismi birçok takım ile anılan Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Victor Nelsson'a, İngiltere Premier Ligi'nden Nottingham Forest'ın talip olduğu öğrenildi.

Nottingham Forest'ta hedef Nelsson

Sabah'ta yer alan habere göre; Premier Lig'de kalmayı başaran Nottingham Forest, savunmasını güçlendirmek adına 24 yaşındaki Nelsson'un bonservisini almak üzere devreye girdi.

Menajeriyle görüşme yapıldı

Nottingham Forest'ın Victor Nelsson'un menajeriyle bir görüşme yaptığı, genç oyuncunun 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin devreye sokulması konusunda bir plan yapıldığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Flaş | Çebi, Talisca için Al-Nassr'a teklif yaptı!
Habere Git

Fiorentina da, Nelsson'u yakından takip ediyor

Nottingham Forrest'ın en ciddi talip olduğu ifade edilirken, diğer yandan İtalyan ekibi Fiorentina'nın da Nelsson'u yakından ettiği iddia edildi.

Fiorentina'nın savunma hattı için 3-4 futbolcu üzerinde durduğu ve bu oyunculardan birinin de Victor Nelsson olduğu aktarıldı. Galatasaray yönetimi, gelen tekilfleri değerlendiriyor.

Okan Buruk: "Victor Nelsson kalmak istediğini söyledi"

Galatasaray'da savunmanın bel kemiği olan Nelsson ile ilgili teknik direktör Okan Buruk, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmıştı. Buruk açıklamasında, "Victor Nelsson kalmak istediğini söyledi. Problem yok" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Macar sağ kanat!
Habere Git

Sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 24 yaşındaki Danimarkalı savunma oyuncusu, çıktığı 83 karşılaşmada 2 gol ve 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler