Nihat Kahveci'den Montella'ya: "Bunu senin bilmen lazım"

07.07.2024 - 01:24 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 01:30

EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olan Türkiye, turnuvaya veda etti. Yorumcu ve eski futbolcu Nihat Kahveci, çeyrek final maçını değerlendirdi. İşte detaylar.

Nihat Kahveci'den Montella'ya: "Bunu senin bilmen lazım"

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 çeyrek final maçında Türkiye, Hollanda'ya Stefan de Vrij ve Mert Müldür'ün kendi kalesine attığı gollerle 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Millilerimizin tek golü 35'inci dakikada Samet Akaydin'den geldi. Ay-Yıldızlıların performansını Kontraspor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi.

‘’Montella, bunu senin bilmen lazım’’

EURO 2024 çeyrek final mücadelesinde 2-1 skor sonrası bol pozisyona girmemiz üzerine Nihat Kahveci, "Kerem ile iki pozisyona girdik. Zeki ile net kaçırdık. Semih’in ve Cenk’in pozisyonları var. Ama mağlupken niye yapmaya çalışıyoruz. Neden 1-0 öndeyken denenmiyor bunlar. Beni üzen kısım burası. Letonya’dan bile gol yiyoruz Hollanda’dan mı gol yemeyeceğiz. Neden 2’yi aramıyoruz. Montella, bunu senin bilmen lazım." dedi.

"Bize olsaydı kırmızıyı yemiştik"

İlk yarıda Xavi Simons’un Mert müldür’e yaptığı faul pozisyonu hakkında Kahveci, "Kırmızı olmalıydı. Mert’in bileğine bastı. Bellingham’a ceza verilmiyor Merih’e ceza verildi. Xavi Simons değil de Mert Müldür bassaydı bileğine net kırmızı yerdi. Bize olsaydı kırmızıyı yemiştik" dedi.

İlgini Çekebilir
Tümer Metin: "Ondan bir tane daha olsa final oynardık"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler