Nihat Kahveci: "Ali Koç yüzünden mi oldu?"

18.08.2024 - 01:54 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 02:00

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe, kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci yaşanan olayları ve maçı değerlendirdi.

Nihat Kahveci: "Ali Koç yüzünden mi oldu?"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, 2-0 öne geçtiği mücadelede Göztepe ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Eski futbolcu ve Kontraspor YouTube kanalında yorumculuk yapan Nihat Kahveci, karşılaşmayı değerlendirdi.

‘’Öyle ya da böyle Mourinho’ya yazacak’’

Mourinho’nun iyi bir maç çıkardığını fakat maçı elinden kaçırdığını düşünen Nihat Kahveci, "Bu lig kolay bir lig değil. Mourinho şu an ilkleri yaşıyor. Burası Türkiye Süper Lig. Ne olacağı belli olmuyor. Şampiyonlar Ligi elemesinde iyi oynamana rağmen elendin. 16 yıldır Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi hedefleyen taraftarlar hayal kırıklığına uğradı. Ben şuna katılmıyorum. Şampiyonlar Ligi çok zor Lig’de yolumuza devam ederiz. Ne oldu bugün 2 puan kaybettin. Hiçbir garantisi yok bu Lig’in. Öyle ya da böyle Mourinho’ya yazacak bu sonuç" şeklinde ifade etti.


"Bunlar mazeret değil"

Maç esnasında Ali Koç’un saldırıya uğraması ve Fenerbahçe’nin bu sebep ile oyundan düştüğü yorumu üzerine Nihat Kahveci, ‘’Fenerbahçeli oyuncular başkanını o şekilde görüp ‘ne oluyor’ deyip maçtan kopmuş olabilirler ama bunlar mazeret değil. O kornerde o golü yemeyeceksin. O ceza sahası içinde topu indirtmeyeceksin’’ dedi.

İlgini Çekebilir
Nihat Kahveci: "Helal olsun bizi bu hale getirenlere"
Habere Git

"Ali Koç yüzünden mi yedi Fenerbahçe bu golleri?"

Maç esnasında yaşanan olayların asla olmaması gerektiğini savunan ama oyuncuların bunu bahane etmemesi gerektiğini savunan Nihat Kahveci, ‘’Göztepe 2 tane çok akıllı, şık gol attı. Ali Koç yüzünden mi yedi Fenerbahçe bu golleri? Bunlar mazeret değil. Böyle deyip kimse kandırmaya çalışmasın. Sen gereken savunmayı yapmadın. İkinci yarı adam akıllı pozisyon girmedin. Bu olaylar yüzünden mi berabere bitti bu maç. Kimse kimseyi kandırmasın. Maç içinde kalacaksın’’ ifadelerini kullandı

Senin için hazırladığımız haberler