Nihat Kahveci: "Helal olsun bizi bu hale getirenlere"

18.08.2024 - 00:46 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 00:49

Trendyol Süper Lig 2. haftasında Göztepe kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Ali Koç'a olan saldırıyı ve maçı değerlendirdi.

Nihat Kahveci: "Helal olsun bizi bu hale getirenlere"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, 2-0 öne geçtiği mücadelede Göztepe ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Eski futbolcu ve şu anda Kontraspor YouTube kanalında yorumculuk yapan Nihat Kahveci, karşılaşmada yaşananları değerlendirdi.

"Ali Koç’un başına gelenler, Göztepe’nin oyunu"

Son yıllarda unutulmaz maçlardan biri yaşandığını düşünen Nihat Kahveci, "Ali Koç’un başına gelenler, Göztepe’nin oyunu. Say say bitmez. Allah taraftara, futbolculara, hakemlere yardım etsin. Geçen sene kaos üzerine kaostan sonra bu sene de gene ligin ikinci haftasından bugün yaşananları bu gözler yine gördü" şeklinde ifade etti.

"Türk futbolunun geldiği hale bak’"

Maç esnasında akredite kartına sahip bir görevlinin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’ a saldırması üzerine Nihat Kahveci, "Bu nedir ya. Gördüğümüz fotoğraflara bakın. Türk futbolunun geldiği hale bak. Çok yazık. Akredite karta sahip bir görevli Başkan Ali Koç’u itiyor. Bütün ülke görmüş ve dünya da görecek. Hiçbir kulüp başkanına bu yapılamaz. Çok büyük yanlış. Bir kulüp başkanı deplasmana gittiğinde oradaki taraftarlarının güvenliğinden sorumludur. Sahanın içinde akredite olmuş birinin Ali Koç’a saldırması asla tasvip edilemez. Utanç verici bir durum" ifadelerini kullandı.

"Helal olsun bizi bu hale getirenlere"

Geçen sene yaşanan hadiselerin bu sene de Süper Lig’in ikinci haftasından devam etmesi üzerine Nihat Kahveci, "Futbolcusundan başkanına herkesin bu duruma katkısı var. Helal olsun bizi bu hale getirenlere. Hadi keyfini çıkarın" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler