Neden böyle oldu? Çünkü kimseyi dinlemiyor

18.01.2022 - 11:05 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 11:42

Galatasaray büyük bir kaosun içerisinde. Takım ligde ilk 4 ile son 4'e benzer uzaklıkta. Son 10 maçta 1 galibiyet var. Bir hafta önce başkan Burak Elmas'ın görevine son verdiği Fatih Terim varken camia 2'ye bölünmüştü şimdi daha da ayrıştı.

Neden böyle oldu? Çünkü kimseyi dinlemiyor

Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi

Birbirinden artık nefret etme noktasına gelen gruplar var. Karşılıklı olarak her türlü suçlamalar, "Avanta imaları"na varan iddialar kol gezerken Galatasaray markası büyük zarar görmeye başladı. Tüm bunlar yaşanırken konuşması gereken yerde konuşmayan, konuştuğu zaman ise soru işaretlerini gidermek yerine soru işaretlerini artıran bir başkan var.

"Kavga edercesine bir cevapla karşılaşıyoruz"

Yönetimini birçok konuda dinlemeyen, tek başına atamalar yapan, camianın telkinlerine rağmen neredeyse bu telkinlerin tersini uygulayan başkan Elmas daha ne kadar böyle devam edecek bilmiyorum ama Galatasaray camiasında kimle konuşursam konuşayım söyledikleri şu: İyi niyetle bir şey söylemeye çalışıyoruz, hemen kavga edercesine bir cevapla karşılaşıyoruz. Birçok yakın dostuyla artık konuşmuyor, kimseyi dinlemiyor. Başkanlıkla, hükümdarlığı karıştırmış bir hali var..." 

"Burak Elmas'ın kendi felsefi kodlarına dönmesi gerekiyor"

Galatasaray'ı genetik kodlarına döndürmek için yola çıkan Burak Elmas'ın önce kendi felsefi kodlarına dönmesi gerekiyor. Benim tanıdığım Burak Elmas, böyle biri değildi çünkü...

İlgini Çekebilir
Morutan'ın eski kulübünden flaş açıklama! "İlk taksiti ödemediler..."
Habere Git

Mali ibrasızlığın kapısından dönüldü!

Evet çünkü Galatasaray yönetimi Riva arazisinin gelirlerini az daha 5'te 1'ine kırdırıyordu. Riva arazisinin ikinci ve üçüncü etap gelirlerinin reel beklentisi 800 milyon lira. Bu gelirlerin 2 milyarı bulacağını öngörenler de var... Yönetim bu gelirleri 160 milyon liraya bir kredi ödemesinden dolayı kırdırtmak için yola çıkıyor. Ama araya giren iki eski başkan "Bunu hiçbir şekilde genel kurula açıklayamazsınız, mali olarak ibra edilmezsiniz" diyor. Nihayet bu sert uyarıyı dikkate alıyor başkan ve kurmayları. Bu uyarı da diğer uyarılar gibi dikkate alınmasa iş çok vahim bir boyuta gelebilirdi.

Senin için hazırladığımız haberler