Nasuhi Sezgin'den Selim Sefada'ya | Galatasaray Haberleri

20.06.2022 - 12:54 | Son Güncellenme: 20.06.2022 - 13:04

Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in en büyük vaatlerinden biri de sevgi ortamını sağlamak. Detaylar.

Nasuhi Sezgin'den Selim Sefada'ya | Galatasaray Haberleri

Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi

Dursun Özbek erken seçim kararı alıp ocak 2018'de sandığa gidildiğinde büyük çoğunluk Özbek'in yoluna devam edeceğini düşünüyordu. Ama orta sandıklardan itibaren büyük bir sürpriz yaşanmaya başlamış ve adım adım rahmetli Mustafa Cengiz başkanlığa yürümüştu. Sadece, kaybeden Dursun Özbek'in yanında onun gerçek dostu Nasuhi Sezgin kalmıştı. Etrafındaki birçok kişi yok olmuştu.


38'inci başkan Burak Elmas'ın da ilk başta etrafında çok "Dostu" vardı. Rüzgar tersine döndüğünde onu hiçbir zaman bırakmayan Selim Sefada yine yanındaydı. Dost böyle olunur. Başkanlığı döneminde çokça "Unutkan" tavırlar gösteren Burak Elmas umarım bu dostuluğu hayatı boyunca unutmaz. Ayrıca çok zorda kalsalar da kamuoyu önünde hiçbir zaman Elmas'ı bırakmayan, zor durma sokmayan Barış Nane, Selim Çemşit, Nazımcan Angın, Ali Ramazanoğulları gibi isimlerin de dostlukları Elmas için çok önemliydi. 

Campos'u Işıtan Gün ikna etmişti!

Luis Campos, Paris SG'nin başına geçince değere bindi. Aslında Galatasaray'a danışman olarak getirilmesinin büyük iş olduğu anlaşıldı. 

Fatih Terim sonrası Galatasaray'da Burak Elmas ve ekibinin getirmeyi düşündüğü isim aslında şu an Fenerbahçe'de olan Mario Branco'ydu. Işıtan Gün bu durumu veto edip Luis Campos'u ikna eden isimdi. 

Kırmızı küstürülmemeli

Galatasaray'ın en kaotik döneminde en zor görevi üstlendi. Fatih Hoca'nın gönderildiği, tepkinin en yoğun olduğu dönemde futbol şube sorumluluğunu almak ateşten gömlek giymekti. Galatasaray'daki kendi kariyeri için doğru bir adım değildi yıpranacağı çok açıktı çünkü. Ama Nihat Kırmızı bunu göze aldı. Verdiği sınavı beğenmemiş olabilirsiniz ama geçmişte Galatasaray'a önemli katkıları olmuş bir iş adamını yıpratmak kulübe hiçbir şey kazandırmaz.

Dursun Başkan sevgi ortamını sağlayabilir

Galatasaray'daki iç kavgadan şikayetçi olmayan yok. Dursun Başkan'ın en büyük vaatlerinden biri de sevgi ortamını sağlamaktı. Sayın Özbek, iç huzuru sağlamak adına bazı görevlendirmeler yaparak belki ilk tohumları atabilir. Mesela yeni futbol yapısında Erden Timur'la beraber Abdurrahim Albayrak'a da görev teklif etmek gibi. Sadece ilk etapta aklıma gelen. Eğer bazı adımlar atılmazsa camia her genel kurul öncesi o benzer gerginliği yaşamak durumunda kalacak. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Verilen söz tutulmadı, Elmas veto etti! Camianın gururu olmuşlardı
Habere Git

6 numarada büyük sürpriz

Bana gelen bilgiler göre yeni sportif direktör Cenk Ergün, scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde. Özellikle 6 numara konusunda taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruyorlar. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor. 

İlgini Çekebilir
Arda Turan'ın yeni görevi belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler