Arda Turan'ın Galatasaray'daki yeni görevi belli oldu!

20.06.2022 - 10:44 | Son Güncellenme: 20.06.2022 - 16:12

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi takımı Okan Buruk'a emanet etmeye karar verirken, futbol kariyerini noktalayacak Arda Turan'ın görevi de belli oldu. İşte detaylar...

Arda Turan'ın Galatasaray'daki yeni görevi belli oldu!

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, yeni hoca konusunda Okan Buruk'ta karar kılarken 48 yaşındaki teknik adamla 2 yıllık anlaşma sağlandı. 

Arda Turan'a yeni görev

Torrent'le 1-2 gün içinde yollarını resmen ayıracak Galatasaray, salı gününe kadar Okan Buruk'u resmiyete dökmeyi planlıyor. Okan Buruk'u takımın başına getiren sarı kırmızılılar futbolculuğa veda etmesi beklenen Arda Turan'a ise kulüpte görev verecek.

Cenk Ergün'ün yardımcısı olacak

Fanatik'te yer alan habere göre; Okan Buruk'un gelmesiyle birlikte Arda Turan'ın da yeşil sahalara veda etmesi ve Cenk Ergün'ün altında sportif direktör yardımcısı rolünde kulüpte görev alması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Verilen söz tutulmadı, Elmas veto etti! Camianın gururu olmuşlardı
Habere Git

Fatih Terim'le paylaşımı olay olmuştu

Geçen sezon Fatih Terim'le yollar ayrıldıktan sonra deneyimli teknik adamla birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Arda Turan, Domenech Torrent tarafından çoğu maçta kadroya alınmamıştı.

Spor otoritelerinin çoğunun iddiasına göre; İspanyol hoca, bu paylaşımı nedeniyle deneyimli futbolcudan 'intikam' almıştı.

"Ben Galatasaraylıyım"

Galatasaraylı olduğunu ve her zaman bunu gösterdiğini anlatan Arda, "İnsanlar benim Galatasaraylılığımı anlatmama izin vermesinler. Böyle bir şeye gerek yok. Ben Galatasaraylıyım ve hayatım boyunca her davranışımda bunu gösterdim" demişti.

35 yaşındaki isim, futbol hayatını noktaladıktan sonra teknik direktör olmayı düşünüp düşünmediğiyle ilgili, "Bir gün oynadığım takımların başına geçmek isterim" ifadesini kullanmıştı.

Geçen sezon 12 maçta 1 asist yaptı

Fazla kiloları sebebiyle taraftarlardan birçok eleştiri alan Arda Turan, geçen sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 12 maçta 297 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler