Kasımpaşa'da Yasin Özcan, Mustafa Eskihellaç ve Eysseric, Trabzon Maçını Değerlendirdi

08.04.2023 - 23:01 | Son Güncellenme: 08.04.2023 - 23:10

Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Kasımpaşa'da asin Özcan, Mustafa Eskihellaç ve Eysseric, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Kasımpaşa'da Yasin Özcan, Mustafa Eskihellaç ve Eysseric, Trabzon Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Kasımpaşa, sahasında son şampiyon Trabzonspor’u konuk etti. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 2-0 kazanarak kritik bir galibiyete imza attı.

Karşılaşma sonrası Kasımpaşa'da Yasin Özcan, Mustafa Eskihellaç ve Eysseric açıklamalarda bulundu.

Eskihellaç: "Çok seviyordum onu. Çok da özlüyorum"

Mücadelenin 57. dakikasında golü faul gerekçesiyle iptal edilen Mustafa Eskihellaç, maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Maçtan önce iki şeyden bahsetmek istiyorum. Birincisi Filistin'de olanlar. Dünyanın gözü önünde suç işleniyor, tüm dünya gözlerini kapatmış. Allah'ın yardımı yakındır. Dualarımız onlarla. İkincisi 2 ay önce hepimizin yaşadığı bir deprem felaketi var. Çok yakın bir arkadaşımı, Ahmet Eyüp'ü kaybettim. Allah rahmet eylesin. Çok seviyordum onu. Çok da özlüyorum. Attığım golü de ona emanet ettim ama maalesef hakem golü iptal etti."

"İstediklerimizi sahaya yansıttık"

Puan tablosunda biraz zor durumdayız. Bence hak ettiğimiz yer burası değil. Güzel başladık, üstün oynadık. Rakibe az pozisyon verdik. İstediklerimizi sahaya yansıttık. 3 günde 1 maç oynayacağız. Tüm maçlardan alabileceğimiz maksimum puanı almak istiyoruz."

İlgini Çekebilir
Fırtına'lı günler... Paşa da puansız yolladı!
Habere Git

Eysseric: "Trabzonspor'un karmaşık bir dönemden geçtiğini biliyorduk"

Karşılaşmanın 76. dakikasındada penaltıdan Kasımpaşa'nın 2. golünü atan Valentin Eysseric ise maç sonu şöyle konuştu:

"İyi maç oynadık. Önemli bir 3 puan aldık. Lig sıralamasında istediğimiz yerde değiliz. Ama yeni hocamızla beraber bunu başaracağımıza inanıyorum. Kazanmaya devam etmek istiyoruz. Trabzonspor'un karmaşık bir dönemden geçtiğini biliyorduk. Ama bu maçta elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerektiğinin farkındaydık. Çünkü çok kritik bir maçtı. Yeni gelen hoca için önemliydi. Biz de karşılaşmada son Ümraniye maçından daha iyi bir oyun ortaya koyduk.

"Böyle zamanların üstesinden gelmek zor olabiliyor"

Trabzonspor geçen senenin şampiyonu. Onlar da yeni bir teknik direktör ile çalıştılar. Sahip oldukları kadro ile en iyisini yapacaktır. Böyle zamanların üstesinden gelmek zor olabiliyor. Kemal hocanın yaptığı şey bir şeyleri basit hale getirmekti. Çok büyük değişimler yapmaya zamanı olmadı."

Yasin Özcan: "Bunların meyvelerini alıyorum"

Kasımpaşa'nın sol beki Yasin Özcan ise "Kazandığımız için çok mutluyuz. Bir sürü planlarımız vardı, onları başarılı şekilde gerçekleştik. Takım birliktelik konusunda yine aynı ama oyun açısından biraz daha geliştiğimizi düşünüyorum. Bu işin içinde çalışma ve disiplin var. Bunların meyvelerini alıyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler