Kasımpaşa - Trabzonspor: 2-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

08.04.2023 - 22:09 | Son Güncellenme: 08.04.2023 - 22:46

Süper Lig'de Kasımpaşa, Trabzonspor karşısında 2-0 kazandı. Paşa'nın golleri Mounir Chouiar ile Valentin Eysseric'den geldi. Maç sonucu, goller, yazılı özet.

Kasımpaşa - Trabzonspor: 2-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Abdullah Avcı'nın ardından kulüpte kalan Orhan Ak'ın da istifası ile takımın başına geçen İhsan Derelioğlu'nun çıktığı ilk maçta Trabzonspor, Paşa deplasmanında 1-0 kaybetti. İstanbul temsilcisinin gollerini serbest vuruştan Mounir Chouiar ve penaltıdan Valentin Eysseric attı.

Paşa frikikten öne geçti

Kasımpaşa 29. dakikada 1-0 öne geçti. Ceza sahası dışı sol çaprazından kullanılan frikikte Mounir Chouiar sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, barajı aşan top yakın köşeden ağlara gitti. Trabzonspor, bu sezon serbest vuruştan ikinci kez gol yedi. İlk golü Adana Demirspor, Kevin Rodrigues ile atmıştı.

Gol VAR'dan döndü

Kasımpaşa, 58. dakikada Mustafa Eskihellaç ile farkı ikiye çıkardı. Hakem Burak Şeker, VAR tavsiyesi üzerine monitöre gitti. Orta sahada Eren Elmalı'ya yapılan faul gerekçesiyle gol iptal edildi.

İlgini Çekebilir
Eski hocası itiraf etti: Belözoğlu, İsmail Yüksek'i Trabzon'un elinden aldı
Habere Git

Fall yerde kaldı! Paşa penaltı kazandı

73. dakikada ceza sahası içi hafif sol çaprazında topla buluşan Fall, Denswil'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem beyaz noktayı gösterdi.

Eyyseric farkı ikiye çıkardı

76. dakikada penaltıyı kullanan Eysseric sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, Uğurcan'ın solundan giden top ağlarla buluştu.

Fırtına suskun! Maç kazanamıyor

Trabzonspor, ligde çıktığı son iki maçı da kaybetti. Kayserispor deplasmanda 4-3 kazanırken, Kasımpaşa da kendi evinde 2-0 galip geldi. Fırtına, geçtiğimiz gün kupada çıktığı MKE Ankaragücü maçında da 3-1 kaybetmişti.

İlgini Çekebilir
Işıtan Gün'den Burak Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu açıklaması
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler