Milli sporcu Busenaz Sürmeneli trafikte tokatlı saldırıya uğradı

05.09.2024 - 11:02 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 11:25

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzon'da trafikte yol verme tartışması yaşadığı kamyonet sürücüsünün tokatlı saldırısına uğradı.

Milli sporcu Busenaz Sürmeneli trafikte tokatlı saldırıya uğradı

AJANSSPOR - HABER

Başarıları ile sık sık gündeme gelen milli boksör Busenaz Sürmeneli önceki gün saat 22.30 sıralarında Devlet Sahil Yolu Ganita mevkisinde trafikte saldırıya uğradı. Sürmeneli'ye saldıran saldırgan tutuklandı.

Milli sporcuya trafikte çirkin saldırı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil eden milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzon'da trafikte bir tartışma yaşadı. Giresun yönüne giden bir kamyonetin sürücüsü Sedat Karatay, kuvvetli sağanakla su birikintisi oluşan yolda trafiğin ağır ilerlemesi sonucu önünde seyreden Busenaz Sürmeneli'nin kullandığı otomobili sollamak istedi. Yol verme tartışmasının büyümesi üzerine saldırgan Sürmeneli'ye tokatlı saldırıda bulundu.

Sürmeneli'ye saldıran şüpheli tutuklandı

Busenaz Sürmeneli'nin Trabzon'da uğradığı saldırının ardından polis bir şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheli daha sonra 'kasten yaralama' ve 'hakaret' suçlarından tutuklandı. DHA, saldırganın birçok suç kaydının da olduğunu aktardı.

İlgini Çekebilir
Ugandalı atlet eski erkek arkadaşı tarafından yakılarak öldürüldü
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler