Milli güreşçi Özlem Sarıaslan, Yasemin Adar Yiğit'in İzinden Gidiyor

23.12.2022 - 16:49 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 17:00

Son dakika güreş haberleri | Yasemin Adar Yiğit'i idol olarak gören milli güreşçi Özlem Sarıaslan, başarılarına devam edip, zirveye çıkmak istiyor...

Milli güreşçi Özlem Sarıaslan, Yasemin Adar Yiğit'in İzinden Gidiyor

Güreşte elde ettiği başarılarla Türk kadınına bu branşta öncülük edenler arasında yer alan Yasemin Adar Yiğit'i örnek alan milli güreşçi Özlem Sarıaslan, idolünün izinden gitmek istiyor. Özlem Sarıaslan, uluslararası organizasyonlarda elde ettiği derecelerin devamını getirerek, zirvede yer almayı hedefliyor.

Türkiye ve Balkan şampiyonlukları var

Edirne Şahi Spor Kulübü sporcusu Özlem Sarıaslan 6 yıl önce başladığı güreşte önemli başarılar elde etti. Milli takıma seçilme gururu yaşayan Sarıaslan, Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra Balkan Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Sarıaslan, Hırvatistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda ise 5. oldu.

Özlem Adar Yiğit gibi başarılar elde etmek istiyor

Başarılarına yenilerini katmak isteyen Sarıaslan, çalışmalarına Edirne Spor Salonu'nda devam ediyor. Antrenörleri eşliğinde antrenmanlarını sürdüren Özlem Sarıaslan, idolü Yasemin Adar Yiğit gibi dereceler elde ederek, Türkiye'yi gururlandırmayı hedefliyor.

İlgini Çekebilir
Avrupa şampiyonu milli güreşçinin yeni hedefi Olimpiyat altını!
Habere Git

"Avrupa ve dünya şampiyonalarına katılmak istiyorum"

Özlem Sarıaslan AA'ya konuştu. Türkiye Şampiyonası hakkında açıklamalarda bulunan milli sporcu, "İnşallah orada birinci olup Avrupa ve dünya şampiyonalarına katılmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Benim idolüm Yasemin Adar"

Özlem Sarıaslan, "Benim idolüm Yasemin Adar. Çok büyük başarıları var. İnşallah ben de onun gibi çok başarılı bir sporcu olacağım. Onun elde ettiği başarılara ulaşabilmek adına elimden gelenin fazlasını yaparak çalışıyorum. İnşallah bu hedefimi gerçekleştireceğim" dedi.

"Kadın güreşçilerin başarıları bizim için ilham kaynağı"

Sözlerine devam eden Sarıaslan, "Kadın güreşçilerin başarıları bizim için ilham kaynağı. İnşallah onların yakaladığı başarıların daha iyilerini ben de yapacağım. Buna inancım tam" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Milli güreşçi Özge Fındıkçı hedeflerini açıkladı
Habere Git

Şahi Spor Kulübü Başkanı açıklama yaptı

Şahi Spor Kulübü Başkanı Şamil Doğu Delen de AA'ya açıklamalarda bulundu. Şamil Doğu Delen, 16 yaşındaki Özlem Sarıaslan'ın gelecek vadettiği belirtti.

"İnşallah Avrupa ve dünya şampiyonluğunu getirecek"

Delen, "İnşallah Avrupa ve dünya şampiyonluğunu getirecek. Aynı zamanda bütün çocuklarımız gibi çok efendi ve ahlaklı bir kızımız. İnanıyoruz ki ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, gururlandıracak bir evladımız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler