Mesut Özil'den Cristiano Ronaldo için çağrı!

09.12.2022 - 15:55 | Son Güncellenme: 09.12.2022 - 16:11

Fenerbahçe'den ayrılarak Başakşehir'e transfer olan Mesut Özil Dünya Kupası'nda Portekiz ile mücadele eden eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo için bir paylaşım yaptı

Mesut Özil'den Cristiano Ronaldo için çağrı!

Futbol kariyerine Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'de sürdüren Mesut Özil Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Portekiz ile çeyrek finale çıkan eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo için bir paylaşım yaptı.

50 gol atamaması sürpriz olmamalı değil mi

Mesut Özil "Cristiano için çıkan olumsuz haberlerin sebebini anlamıyorum. Artık hiçbir önemi olmayan yorumcular, onun adını kullanarak tık almaya ve dikkat çekmeye çalışıyorlar. Yakında 38 yaşına girecek ve artık sezonda 50 gol atamaması sürpriz olmamalı değil mi? Her futbolsever onun 20 yıldır dünya standartlarında futbol oynadığını görmekten mutlu olmalı.

Herkes tarihteki büyük sporculara saygı duymalı

Yeni nesilden hiç kimsenin onun rakamlarına ulaşabileceğini düşünmüyorum. Sonsuza kadar kendi kategorisinde olacak. Yeni jenerasyondan herhangi birinin onun istatistiklerini yakalayabileceğini düşünmüyorum. Herkes, tarihteki büyük sporculara saygı duymalı." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Portekiz'de Ronaldo depremi! Yedeklik krizi
Habere Git

Beni en iyi Özil anlardı

Real Madrid'de birlikte oynayan ve 2013'te İngiltere ekibi Arsenal'e transfer olan Mesut Özil Ronaldo'nun kendisi için "Özil'in satışı benim için kötü haber. Gol yollarında benim hareketlerimi en iyi anlayan kişi oydu. Özil'in satışından dolayı çok sinirlendim" dediğini söylemişti. 

Özil'den Ronaldo'ya 31 asist

Mesut Özil Real Madrid forması giyerken Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile 149 maçta birlikte çıktı ve 31 asist yaptı. Özil Karim Benzema ve Bale'in ardından Ronaldo'ya en çok asist yapan üçüncü isim oldu. 

İsviçre maçında yedek kaldı

Dünya Kupası'nda yoluna devam eden Portekiz, İsviçr'’yi 6-1 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırmıştı. Bu maçta Ronaldo'nun yedek kalması tüm dünya futbol gündemini sarsmış ve oyuncunun bu sezon Manchester United ile yaşadıkları gündeme gelmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler