Portekiz'de Ronaldo depremi!

07.12.2022 - 19:44 | Son Güncellenme: 07.12.2022 - 20:52

2022 Dünya Kupası'nda İsviçre karşısında yedek kalarak futbol gündeminin ilk sırasına oturan Cristiano Ronaldo için İspanyol basınından bir iddia ortaya atıldı

Portekiz'de Ronaldo depremi!

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası'nda Portekiz - İsviçre maçında yedek kalarak 14 yıl sonra ilk kez büyük bir turnuva maçında 11'de olamayan Cristiano Ronaldo için iddialar gündeme geldi. 

Yedek oyuncularla antrenman yapmadı

Football Espana'nın haberine göre Portekiz Milli Takımı'nda Cristiano Ronaldo yedek oyuncularla antrenman yapmayı reddetti. Ünlü futbolcu yedek oyuncularla değil diğer oyuncularla antrenman yaptı.

Güney Kore maçındaki hareketleri yedek bıraktı

İsviçre karşısında Cristiano Ronaldo'nun yedek kalmasını taktiksel nedenler olarak açıklayan Teknik Direktör Santos'un ünlü oyuncunun Güney Kore maçında oyundan alınırken sergilediği tavırdan hoşlanmadığı ve bu nedenle yedek bıraktığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Ronaldo Al Nassr'a transfer olacak mı? Açıkladı
Habere Git

Fernando Santos'dan açıklama

Bu iddiaların üzerine Portekiz'in hocası Fernando Santos "Güney Kore maçında yaşananlarla bir ilgisi yok. O konu kapandı. Birkaç gündür bu maç için farklı taktiksel hameleler planlıyoruz. Bu da bir tercihti. Karar, bundan daha fazlasını ifade etmiyor. O, örnek bir profesyonel. Takıma çok fazla katkısı olacak." ifadelerini kullandı. 

Anket gerçeğe dönüştü

Portekiz basınından A Bola İsviçre maçıyla ilgili bir anket yapmıştı. 'Ronaldo İsviçre maçına ilk 11'de başlamalı mı?' yönündeki soruya %70 oranında 'Hayır' cevabı gelmişti. Ünlü oyuncu anketteki yanıt gibi İsviçre maçına 11'de başlamadı.

Yedek kulübesine foto muhabiri akını

Cristiano Ronaldo'nun İsviçre karşılaşmasına yedek kulübesinde başlaması üzerine tüm foto muhabirler objektiflerini ünlü yıldıza çevirdi. Çekilen bu fotoğrafla bazen sahadakilerin değil yedek kulübesindekilerin daha çok ilgi çektiği ortaya çıktı. 

Ronaldo 9. kez yedek kulübesinde

Premier Lig'de Manchester United formasıyla ve Portekiz Milli Takımı ile Cristiano Ronaldo bu sezon 9. kez bir maça yedek kulübesinde başladı.   

Brighton  

Liverpool  

Southapton  

Leicester City  

Arsenal  

Everton  

Manchester City (Oynamadı)  

Tottenham (Oynamadı)

İsviçre

Tek golü penaltıdan

Dünya Kupası için favori ülkelerden biri olan gösterilen Portekiz'de Ronaldo 5 Dünya Kupası'nda gol atan tek futbolcu olarak tarihe geçse de turnuvada tek golünü Gana maçında penaltıdan attı. 

Senin için hazırladığımız haberler