Merih Demiral'den Gasperini'ye olay gönderme: "Gerçekleri öğreneceksiniz!"

06.09.2023 - 00:11 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 00:42

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Ahli'ye transfer olan Merih Demiral, Atalanta teknik direktörü Gian Piero Gasperini'ye göndermede bulundu. Detaylar.

Merih Demiral'den Gasperini'ye olay gönderme: "Gerçekleri öğreneceksiniz!"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Ahli'ye transfer olan milli futbolcu Merih Demiral, eski takım arkadaşı Joakim Maehle'nin Atalanta teknik direktörü Gian Piero Gasperini ile ilgili yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından destek verdi.

Maehle: "Özgürlük yoktu"

Şu anda Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da forma giyen Joakim Maehle, "Atalanta'da Gian Piero Gasperini tüm her şeye karar verirdi. Özgürlük yoktu ve zihinsel olarak zordu" ifadelerini kullandı.

Merih Demiral: "Yakında tüm gerçekleri öğreneceksiniz"

Maehle'nin Gasperini ile ilgili açıklamasını alıntılayan Merih Demiral, "Yakında tüm gerçekleri öğreneceksiniz. Röportajı bekleyin" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Merih Demiral, Türkiye'den teklif aldı mı? Açıkladı...
Habere Git

Gasperini ile anlaşamayan ve Atalanta'dan ayrılan Merih Demiral, 19 Ağustos 2023 tarihinde Al-Ahli ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Bonservis bedeli 20 milyon Euro

Suudi ekibi, milli futbolcu için İtalyan kulübüne 20 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. 

Yıllık 11 milyon Euro kazanacak

25 yaşındaki savunma oyuncusunun Al-Ahli'den yıllığı 11 milyon Euro'dan 3 yıl için 33 milyon Euro kazanacağı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Batista Mendy, Trabzonspor için geliyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler