Transfer haberleri | Trabzonspor'un anlaştığı Batista Mendy, Türkiye'ye geliyor

05.09.2023 - 16:19 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 16:39

Son dakika transfer haberleri... Fransa Ligue 2 takımlarından Angers forması giyen ve Trabzonspor'un anlaştığı Batista Mendy, Türkiye'ye geliyor. Detaylar.

Transfer haberleri | Trabzonspor'un anlaştığı Batista Mendy, Türkiye'ye geliyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Milli araya Kasımpaşa galibiyetiyle giren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-Mavili yönetimin hedefindeki ilk isim Batista Mendy...

Batista Mendy, Türkiye'ye geliyor

L'Equipe'te yer alan habere göre; Fransa Ligue 2 ekiplerinden Angers'te forma giyen Batista Mendy'nin Trabzonspor için Türkiye'ye gittiği belirtildi. 

Mendy kararını değiştirdi

Haberde, 23 yaşındaki önlibero oyuncusunun ilk olarak Trabzonspor'un teklifini reddettiği ancak daha sonra kararını değiştirdiği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray-Erzurumspor hattındaki "danışıklı satış iddiası"nda sürpriz tanık!
Habere Git

Çarşamba günü sağlık kontrolünden geçecek

Fırtına'nın son teklifini kabul eden Mendy'nin çarşamba günü sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

Batista Mendy'nin Trabzonspor'a maliyeti

Trabzonspor'un Fransız önlibero oyuncusu için Angers kulübüne 5 milyon Euro bonservis ve 1 milyon Euro da bonus ödeyeceği iddia edilmişti. Mendy ile 3+1 sözleşme imzalaması beklenen Bordo-Mavili yönetimin oyuncuya ise yıllık 900 bin Euro ödeyeceği belirtildi.

Angers performansı

Öte yandan Angers ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki oyuncu, çıktığı 76 karşılaşmada 1 gol ve 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Kerem ve Zaha iddiasına yalanlama!
Habere Git

Batista Mendy, futbola Nantes altyapısında başladı ve 2021 yılında Angers'e bedelsiz olarak transfer oldu. 23 yaşındaki oyuncu Fransa Milli Takımı'nın U16, U17, U18 ve U19 formalarını da giydi.

Senin için hazırladığımız haberler