Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu İle Zaha'nın Kavga İddialarına Cevap Verdi

05.09.2023 - 12:58 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 16:13

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'nın kavga ettiğine yönelik iddiaları sert bir şekilde yalanlarken Ahmet Çakar'ın sözleriyle ilgili hukuki süreç başlattı.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu İle Zaha'nın Kavga İddialarına Cevap Verdi

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Wilfrid Zaha arasında kavga çıktığına yönelik iddiaları sert bir dille yalanladı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan sarı-kırmızılılar, spor yorumcusu Ahmet Çakar hakkında hukuki işlem başlatıldığını da duyurdu.

Galatasaray'dan Ahmet Çakar'a “medya şovmeni” tabiri

Beyaz TV’deki bir programda yorumculuk yapan eski hakem Ahmet Çakar, Zaha’nın antrenmanda Kerem Aktürkoğlu’nu dövdüğünü söyledi. Çakar, gelen tepkilerin ardından bu iddiayı sosyal medyada gördüğünü belirtti.

Ahmet Çakar hakkında “medya şovmeni” tabirinin kullanıldığı açıklamada, “Bahsi geçen şahıs, ilgili program yöneticisi ve Kanal yönetimiyle ilgili hukuki süreç başlatılmış, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nezdinde gerekli şikayetler yapılmıştır.” denildi.

Ahmet Çakar: "Zaha, Kerem’in yüzünü dağıtmış"

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında, Galatasaray'da forma giyen Wilfried Zaha'nın Kerem Aktürkoğlu'nu dövdüğünü iddia etmişti. Programın moderatörü Ertem Şener ise Çakar'ın trollendiğini söyledi.

Çakar, "Bugün bir haber duydum. Zaha, Kerem’in yüzünü dağıtmış" ifadelerini kullandı.

Programın moderatörü Ertem Şener de konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Şener açıklamasında, "Zaha ile Kerem Aktürkoğlu arasında kavga falan yok! Ahmet hoca sosyal medya tarafından trollendi" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler