Mehmet Özdilek, Alanyaspor - Fenerbahçe Maçını Değerlendirdi

25.09.2023 - 08:43 | Son Güncellenme: 25.09.2023 - 08:50

Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Corendon Alanyaspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Özdilek, Alanyaspor - Fenerbahçe Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor deplasmanı 1-0 kazandı.

11'de 11'le yoluna devam eden Sarı-Lacivertliler seriye bir halka daha ekleyerek seriyi 12 maça çıkardı.  Karşılaşma sonrası Mehmet Özdilek, TRT Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulundu.

"İlk yarıda oyunu domine ettiler"

Fenerbahçe'nin baskın oynadığına dikkat çeken Özdilek, "Bundan önceki maçları hayal edelim, her maçta pozisyon üretti Fenerbahçe. İlk yarıda oyunu domine ettiler ama üretkenlik olarak diğer maçları aradı Fenerbahçe. 44'te gelen golle devreye moralli girince başka bir seviyeye çıkmış oldular." dedi.

"Bu görüntü rakibi de tedirgin eder"

Sarı lacivertli ekipte birlikteliğin oluştuğunu dile getiren Özdilek, "Fenerbahçe'de kazanma alışkanlığı oturdu. Oyuncu bir gün önce rakibi hayal eder ama artık takımın tümü işin içine girmiş görüntüsü var. Kolay bir şey değil. Bu görüntü rakibi de tedirgin eder. Haklı olarak kazandı Fenerbahçe"

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin penaltı beklentisi haklı mı? Trio yorumladı
Habere Git

"İsmail hocanın sihirli değnek var"

Fenerbahçe'nin başarısında İsmail Kartal'ın etkisini ifade eden Özdilek, "Hafta içi Avrupa, şimdi lig hepsini kazandılar. İsmail hocanın takımı 12'de 12 yapmış oldu. İsmail hocanın takımın geneline dokunduğu bir sihirli değnek var, onu da tebrik etmek lazım." dedi.

"Bekleyen değil oynayan bir takımdı"

Alanyaspor'un yeterince hazır olmadığını ifade eden Özdilek, "Şimdi bu maç bitti yine bir maç var, lig, ertelenen maç, Avrupa derken hep kazanarak devam ediyorlar. Alanya zor bir deplasmandı, daha organizeydi, bekleyen değil oynayan bir takımdı. Bugün daha kontrollü oynadıklarını gördük. Beklediğimiz Alanya'nın gerisinde olduğunu gördük. İşler Fenerbahçe adına gayet iyi gidiyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler