Fenerbahçe'nin penaltı beklentisi haklı mı? Trio yorumladı

25.09.2023 - 01:06 | Son Güncellenme: 25.09.2023 - 08:28

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği maçta tartışılan kararları TRİO programında eski hakemler yorumladı.

Fenerbahçe'nin penaltı beklentisi haklı mı? Trio yorumladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Corendon Alanyaspor'u mağlup ettiği maçtaki hatalı kararları beIN Sports'un TRİO programında eski hakemler Bahattin Duran ve Deniz Çoban değerlendirdi.

Szymanski'nin 12. dakikada penaltı beklediği pozisyondaki karar doğru mu?

Deniz Çoban: Pozisyon temiz penaltı yok

Bahattin Duran: Penaltı yok.

16' Fenerbahçe'nin faul kararı ile kesilen hücumunda karar doğru mu?

Deniz Çoban: Yüzde 80'lik bir gol pozisyonunu bir faul düdüğüyle durduruyorsunuz. Burada herhangi bir faul yok.

Bahattin Duran: Çok net, çok temiz pozisyon. Faul yok. Alanyalı oyuncu da kabullenmiş, kaptırdı topu. Devamında çok tehlikeli bir pozisyona dönüşüyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye "Can" katıyor
Habere Git

32' Dzeko'nun Aliti'ye müdahalesi sarı kart mıydı?

Deniz Çoban: Burada Alanyalı oyuncular, Dzeko'ya 2. sarı kartı bekliyor. Ama Dzeko'nun kolu gereğinden fazla açılmıyor. Omzundan hareket ederek rakibin yüzüne doğru gitmiyor. Kendine alan açmaya çalışırken dirseği, oyuncuya geliyor. Aradaki fizik farkından dolayı kol ile baş aynı hizada. Buradan en fazla faul çıkar. 2. sarı kart olmaz.

Bahattin Duran: Burada bir vurma yok. Oyuncunun yüzüne de değil, boyun kısmına doğru kolunu yaslıyor. Bu yalnızca fauldür. Kesinlikle kart olmaz.

Ömer Erdoğan'ın kırmzı kartı doğru mu?

Deniz Çoban: Rakip takımın oyunu tekrar başlatmasını geciktirme, örneğin topu tutmak, topu uzağa vurmak, bir oyuncunun hareketini engellemek. Kulübedeki birisi bunu yaparsa cezası direkt kırmızı kart.

Bahattin Duran: Kırmızı kart doğru

Senin için hazırladığımız haberler