Mehmet Demirkol: "Mourinho, Dzeko kalıyor diyorsa kalacak"

14.06.2024 - 22:27 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 22:52

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe hakkında konuştu. Demirkol, Dzeko için çıkan ayrılık iddiaları ve Mert Hakan Yandaş'ın sözleşme yenilemesini değerlendirdi.

Mehmet Demirkol: "Mourinho, Dzeko kalıyor diyorsa kalacak"

AJANSSPOR HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi’nin Youtube programında yayınlanan Gutenmorgan programında Fenerbahçe'yi değerlendirdi. Demirkol, Sarı-Lacivertliler'in Mert Hakan Yandaş ile sözleşme yenileme ihtimali ve Edin Dzeko’nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusu hakkında konuştu.

"Edin Dzeko kalıyor diyorsa kalacak"

Geçtiğimiz günlerde Dzeko’nun Fenerbahçe'den ayrılacağı haberi gündem olmuştu. Mourinho’nun Edin Dzeko ile devam etmek istediğini duyan Demirkol, "Mourinho, Dzeko’nun kadroda kalmasını istiyor. Dzeko’nun kattıkları açık. Bir orta saha kadar Fenerbahçe’nin oyununa yön veriyor. Gol krallığı yarışmasındaydı. Penaltısız golde birinciydi belki de" ifadelerini kullandı.

"Mourinho’yu getirdiysen bu konulara itiraz edemezsin"

Sözlerine devam eden Demirkol, "Ligin sonuna doğru verimliliği çok düştü ona hiçbir lafım yok, Mourinho ne diyorsa o. Belki Dzeko’yu oturtur belki ona göre bir oyun dizer. Mourinho’yu getirdiysen bu konulara itiraz edemezsin, hata yapıyor diyemezsin. Yok abi sen yanlış biliyormuşsun diyecek halin yok" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
"Fenerbahçe şampiyon olma hamlesi yaptı ama Beşiktaş'ınki öyle değil"
Habere Git

"Ortalığı karıştıracak değil De Rossi tarzı savaşçıdan bahsediyorum"

Mert Hakan Yandaş ile 3 yıllık sözleşme yenilenmesi üzerine Demirkol, "Önce 2 yıl imzalanacak dendi. Şimdi 3 yıl oldu. Bu kararı verecek olan Mourinho. Ben savaşçı istiyorum içeride derse olacak. Ama bu ortalığı karıştıran biri değil De Rossi tarzında savaşçı olmaktan bahsediyorum" dedi.

"Mert Hakan iyi oyuncuydu ama geride kaldı"

Demirkol, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Kendisine çok zarar verdi. 2 sene önceki Mert Hakan iyi oyuncuydu ama geride kaldı. Şu an oyunculuğu ile öne çıkmıyor"

Senin için hazırladığımız haberler