Mehmet Demirkol, Beşiktaş’ın Giovanni van Bronckhorst hamlesini yorumladı!

14.06.2024 - 22:17 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 22:23

Son dakika haberleri | Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'u değerlendirdi. İşte tüm detaylar...

Mehmet Demirkol, Beşiktaş’ın Giovanni van Bronckhorst hamlesini yorumladı!

AJANSSPOR HABER

Mehmet Demirkol, Socrates Dergi’nin YouTube kanalında yayınlanan Gutenmorgan programında Beşiktaş’ın Giovanni Van Bronckhorst hamlesini ve detaylarını konuştu.

"Hollandalı hocadan olmuyor"

Türkiye Süper Lig’de Hollandalı oyuncunun veya teknik direktörün barınamadığını, Türk kültürü ile ayrı düştüğünü belirten Demirkol, "Hollandalı hocaların Türkiye’ye ayak uydurmada en çok zorlanacak kişiler olduğunu düşünüyorum. Birbirinin en tersi millet olduğumuzdan dolayı. Oyunu algılama biçimi, hayat anlayışı. Olmadı bugüne dek Hollandalı hocadan. Olmuyor. Umuyorum Giovanni Van Bronckhorst için durum böyle olmaz" dedi.

"Gerekirse 3 yıl bekleyeceksin"

Beşiktaş'ın son zamanlarda çok fazla hoca değişikliği yaşaması üzerine Demirkol, "Fenerbahçe Mourinho’yu getirerek şampiyon olma hamlesi yaptı ama Giovanni Van Bronckhorst öyle bir hamle değil. Gedson ayrılacak, Ghezzal gidiyor. Yeniden bir şey oluşturmak için çabalıyor Beşiktaş. 1 yıl, gerekirse 3 yıl bekleyeceksin" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol, Türk taraftarlardan ricasını açıkladı
Habere Git

"Beşiktaş’ın yaptığı buysa ne güzel, itirazım yok"

Demirkol, "Artık gerçek yöneticilerin hiçbir şeye kulak asmadan gerçek kurulum yapmaları gerekiyor. Beşiktaş’ın yaptığı buysa ne güzel, itirazım yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler