Mehmet Demirkol: “Vincenzo Montella bu konuda geç kaldı”

07.07.2024 - 01:34 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 01:39

Türkiye, EURO 2024 Çeyrek Finali’nde Hollanda’ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Mücadelenin ardından Mehmet Demirkol, değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Demirkol: “Vincenzo Montella bu konuda geç kaldı”

AJANSSPOR HABER

A Milli Futbol Takımımız, Euro 2024'e veda etti. Milliler çeyrek final maçında Hollanda’ya 2-1 mağlup oldu. Maçtan hemen sonra ise ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'ye açıklamalarda bulundu. İşte Demirkol'un maç yorumu ve detaylar...

“Mükkemmel bir 60 dakika oynadık”

Maçın için değerlendirmelerde bulunan Demirkol: “Mükemmel bir 60 dakika oynadık. Montella’yı çeyrek finale çıkaran teknik direktör olarak görmeliyiz. 60 dakika rakibi çok iyi kurgulamış hiç pozisyonları yoktu o dakikaya kadar.

Bu tesadüf olamaz

Arda’nın asistinde üç stoperimiz arka arkaya duruyordu. Bu tesadüf olamaz. Arka arkaya 3 pozisyona girdik. Kerem’in ortasında Zeki iyi vuramadı. İlk 60 dakika olağanüstü oynadık.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol: “Acı çekiyorum”
Habere Git

Montella değişikliklerde geç kaldı

Montella değişikliklerde geç kaldı diyebiliriz. Topu önde tutacak oyuncular dahil edilseydi belki biraz daha şansımız olabilirdi diye düşünüyorum. Değişiklikler konusunda biraz geç kaldı. Karşınızdaki savunmacılar dünya çapında isimler. Koeman’ın değişikliklerine hızlı cevap veremedik. Hoca daha hızlı karar verse her şey farklı olabilirdi. Avusturya maçını kazanmıştık ama orda da geç kalmıştı. Montella’yı biraz eleştirebiliriz” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler